Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

LUA Bajaszentistván U19

Ha az egész évet vesszük, akkor elmondható, hogy sokat fejlődtünk, mind egyénileg, mind csapatként.
Megállapítható, hogy az őszi szezon majdnem teljes egészében a játékosok és a csapat felépítéséről szólt. Az ősz második felében már láthatóak voltak a fejlődés jelei.
A téli felkészülés jól sikerült, amely sokban köszönhető a magas létszámú edzéslátogatottságnak, illetve hogy a megépülő nagy műfüves pályának is köszönhetően kiváló körülmények között volt lehetőség a tervezett munka elvégzésére!
Az ősz folyamán szerzett tapasztalatok és az elvégzett munka tavasszal már eredményekben is tükröződött.
Az ősszel megszerzett 7 ponthoz képest tavasszal már 23-at szereztünk, amely vitathatatlanul a fejlődés jele. Az összegyűjtött 30 pont a 12. helyre volt elegendő. Kiemelni egyénileg nem szeretnék senkit, a CSAPAT érdemel dicséretet! Mindenképpen előrelépés az U19-es csapat és a játékosok számára, hogy az U19-es csapatból sokan bemutatkoztak a Bajaszentistván felnőtt csapatában is.
Köszönöm a játékosoknak az elvégzett munkát, illetve az alapítványnak, hogy megteremtette a körülményeket (eszköz, helyszín, szakmai iránymutatás) egy minőségibb edzésmunka elvégzéséhez!

A csapat tagjai, akik az idény folyamán szerepeltek:
Kammermann Gellért, Kammermann Bertalan, Földvári Bálint, Stigmon Martin, Horváth Gábor, Fandák Márk, Szűcs Máté, Tóth-Pál Csanád, Dósai Zoltán, Abari Sándor, Bánfi Bence, Rózsa Levente, Manhalter Martin, Perjés Gergely, Perjés Botond, Kubatov Gergő, Soós Dávid, Nádai Bence, Taskovics Péter, Márki Krisztián, Vőneki Dominik, Vojnics-Kortnics Dávid, Wittner Gábor, Szabó Zoltán, Molnár Zoltán