Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

TAO sportfejlesztési pályázat 2018/19

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány 2018-ban ismét  sikeresen pályázott a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt 2018/19-es év TAO sportfejlesztési pályázatán. Így a TAO pályázaton nyert támogatásból  tovább tudjuk segíteni és támogatni, Baja város és vonzáskörzetébe tartozó labdarúgó utánpótlás folyamatos fejlődését. Alapítványunk a folyamatos fejlődés érdekében idén ismét sikeresen pályázott utánpótlás-nevelés, edzőképzés, tárgyi jellegű beruházás, és személyi jellegű támogatás jogcímek alatt. Célunk a folyamatosan javuló infrastrukturális feltételek mellett a  Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítványnál, és a támogatott egyesületeknél a megnövekedett gyerek létszámot rendezett körülmények, pályák, öltözök, és szertárak várják, valamint minél képzettebb, felkészültebb edzők foglalkozzanak a gyerekekkel. 


A határozat ide kattintva megtekinthető PDF formátumban. 
A kérelem letölthető itt.

IV. Rónai Sándor Emléktorna

Ismét igazi futballhangulat volt szombat délelőtt a Vasváriban, ahol rengeteg nagy futballcsatát, nagyon sok kiváló játékost láthatott annak idején a bajai közönség és Rónai Sanyi bácsi. Most nem a múlt, hanem Sanyi bácsira megemlékezve a gyerekek csalták vissza a focihangulatot a Bajára. A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány rendezésével, a Délvidék egyik legnagyobb focitornája zajlott szombat délelőtt Baján.

26. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

Utolsó bajnoki mérkőzésünket játszottuk ebben a szezonban Törökszentmiklós ellen. Bár hazai pályán fogadtuk riválisunkat, előzetesen sem számítottunk könnyű összecsapásra.

25. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

Cegléden jártunk az idei bajnokság utolsó idegenbeli mérkőzésén. Hasonló erők küzdelmét hozta a végig küzdelmes, jó iramú találkozó.

22-24-25. forduló - U12 NB1. Dél-kelet

A LUA U12 –es korosztálya a 22. fordulóban a Szolnok csapatát fogadta. A mérkőzésen magabiztosan és jól fociztak a gyerekek és megérdemelt győzelmet arattak. A gólokon Hársch Dávid és Fazekas Misa osztozott. 

24. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

Hódmezővásárhely volt a vendégünk.

22. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

Szolnokot láttuk vendégül. Kicsit megilletődötten kezdtük a mérkőzést, udvarias vendéglátóként túl nagy területet biztosítottunk ellenfelünknek, amit a góllövő lista jelenlegi éllovasának vezérletével többször ki is használtak, így 0-5-tel fordultunk.

Sűrű programja volt az U12 és U13-as korosztálynak áprilisban .

Április elejétől a LUA U12 és U13-as csapata hétközi és hétvégi mérkőzésen vettek részt.

 

 

21. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

20. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

Újabb akadémiát láttunk vendégül a hétvégén.


Oldalak