Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

TAO sportfejlesztési pályázat 2015/16

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány 2015-ben ismét  sikeresen pályázott a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt 2015/16-os év TAO sportfejlesztési pályázatán. Így a TAO pályázaton nyert támogatásból  tovább tudjuk segíteni és támogatni, Baja város és vonzáskörzetébe tartozó labdarúgó utánpótlás folyamatos fejlődését. Alapítványunk a folyamatos fejlődés érdekében idén ismét sikeresen pályázott utánpótlás-nevelés, edzőképzés, tárgyi jellegű beruházás, és személyi jellegű támogatás jogcímek alatt. Célunk a folyamatosan javuló infrastrukturális feltételek mellett a  Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítványnál, és a támogatott egyesületeknél a megnövekedett gyerek létszámot rendezet körülmények, pályák, öltözök, és szertárak várják, valamint minél képzettebb, felkészültebb edzők foglalkozzanak a gyerekekkel. A 2015/16-os évtől a gyerekek folyamatos fejlődését segíti majd, mozgáskoordinációs és egyéni képzésért felelős edzőkolléga.

A 2015/16-os évben a meglévő korosztályok: U7, U9, U11, U13, U14, U16, U19, mellett még egy U14-es korosztályt, és leány U15-ös korosztályt versenyeztetünk.  A csapatok  versenyeztetése az iskolai diákolimpia, az egyesületi és iskolai Bozsik program keretein belül, valamint a megyei korosztályos utánpótlás bajnokságokban történik majd.

A határozat ide kattintva megtekinthető PDF formátumban.
A kérelem letölthető itt.