Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

TAO

TAO sportfejlesztési pályázat 2018/19

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány 2018-ban ismét  sikeresen pályázott a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt 2018/19-es év TAO sportfejlesztési pályázatán. Így a TAO pályázaton nyert támogatásból  tovább tudjuk segíteni és támogatni, Baja város és vonzáskörzetébe tartozó labdarúgó utánpótlás folyamatos fejlődését. Alapítványunk a folyamatos fejlődés érdekében idén ismét sikeresen pályázott utánpótlás-nevelés, edzőképzés, tárgyi jellegű beruházás, és személyi jellegű támogatás jogcímek alatt. Célunk a folyamatosan javuló infrastrukturális feltételek mellett a  Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítványnál, és a támogatott egyesületeknél a megnövekedett gyerek létszámot rendezett körülmények, pályák, öltözök, és szertárak várják, valamint minél képzettebb, felkészültebb edzők foglalkozzanak a gyerekekkel. 


A határozat ide kattintva megtekinthető PDF formátumban. 
A kérelem letölthető itt.

TAO sportfejlesztési pályázat 2017/18

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány 2017-ben ismét  sikeresen pályázott a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt 2017/18-as év TAO sportfejlesztési pályázatán. Így a TAO pályázaton nyert támogatásból  tovább tudjuk segíteni és támogatni, Baja város és vonzáskörzetébe tartozó labdarúgó utánpótlás folyamatos fejlődését. Alapítványunk a folyamatos fejlődés érdekében idén ismét sikeresen pályázott utánpótlás-nevelés, edzőképzés, tárgyi jellegű beruházás, és személyi jellegű támogatás jogcímek alatt. Célunk a folyamatosan javuló infrastrukturális feltételek mellett a  Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítványnál, és a támogatott egyesületeknél a megnövekedett gyerek létszámot rendezett körülmények, pályák, öltözök, és szertárak várják, valamint minél képzettebb, felkészültebb edzők foglalkozzanak a gyerekekkel. 


A határozat ide kattintva megtekinthető PDF formátumban. 
A kérelem letölthető itt.

TAO sportfejlesztési pályázat 2016/17

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány 2016-ban ismét  sikeresen pályázott a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt 2016/17-es év TAO sportfejlesztési pályázatán. Így a TAO pályázaton nyert támogatásból  tovább tudjuk segíteni és támogatni, Baja város és vonzáskörzetébe tartozó labdarúgó utánpótlás folyamatos fejlődését. Alapítványunk a folyamatos fejlődés érdekében idén ismét sikeresen pályázott utánpótlás-nevelés, edzőképzés, tárgyi jellegű beruházás, és személyi jellegű támogatás jogcímek alatt. Célunk a folyamatosan javuló infrastrukturális feltételek mellett a  Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítványnál, és a támogatott egyesületeknél a megnövekedett gyerek létszámot rendezett körülmények, pályák, öltözök, és szertárak várják, valamint minél képzettebb, felkészültebb edzők foglalkozzanak a gyerekekkel. 


A határozat ide kattintva megtekinthető PDF formátumban. 
A kérelem letölthető itt.

TAO sportfejlesztési pályázat 2015/16

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány 2015-ben ismét  sikeresen pályázott a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt 2015/16-os év TAO sportfejlesztési pályázatán. Így a TAO pályázaton nyert támogatásból  tovább tudjuk segíteni és támogatni, Baja város és vonzáskörzetébe tartozó labdarúgó utánpótlás folyamatos fejlődését. Alapítványunk a folyamatos fejlődés érdekében idén ismét sikeresen pályázott utánpótlás-nevelés, edzőképzés, tárgyi jellegű beruházás, és személyi jellegű támogatás jogcímek alatt. Célunk a folyamatosan javuló infrastrukturális feltételek mellett a  Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítványnál, és a támogatott egyesületeknél a megnövekedett gyerek létszámot rendezet körülmények, pályák, öltözök, és szertárak várják, valamint minél képzettebb, felkészültebb edzők foglalkozzanak a gyerekekkel. A 2015/16-os évtől a gyerekek folyamatos fejlődését segíti majd, mozgáskoordinációs és egyéni képzésért felelős edzőkolléga.

A 2015/16-os évben a meglévő korosztályok: U7, U9, U11, U13, U14, U16, U19, mellett még egy U14-es korosztályt, és leány U15-ös korosztályt versenyeztetünk.  A csapatok  versenyeztetése az iskolai diákolimpia, az egyesületi és iskolai Bozsik program keretein belül, valamint a megyei korosztályos utánpótlás bajnokságokban történik majd.

A határozat ide kattintva megtekinthető PDF formátumban.
A kérelem letölthető itt.

TAO 2014/15

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány 2014/15-ös évben ismét  sikeresen pályázott a Magyar Labdarúgó Szövetségnél. Így a TAO pályázaton nyert támogatásból  tovább tudjuk segíteni, és támogatni Baja város, és környéke labdarúgó utánpótlását. Alapítványunk a folyamatos fejlődés érdekében idén utánpótlás nevelés, edzőképzés, tárgyi jellegű beruházás mellett már személyi jellegű támogatás jogcím alatt is pályázott. Célunk a folyamatosan javuló infrastrukturális feltételek mellett  L.U. Alapítványnál, és az egyesületeknél a megnövekedett gyerek létszámot rendezet körülmények, pályák, öltözök, és szertárak várják. Ezért alapítványunk ebben az évben a helyi önkormányzatok segítségével szertárosokat, és pálya gondnokokat is alkalmaz.

A 2014/15-ös évben is  nem csak a környék, hanem az Alapítvány saját utánpótlás csapatait is tudja támogatni, versenyeztetni. A meglévő ovi, U 7, U 9, U 11-es korosztályok mellett U 13, U 14, U 17, U 21-es csapatok is versenyezni fognak az egyesületi, illetve az iskolai Bozsik programban, valamint a megyei korosztályos utánpótlás bajnokságokban.

Az Alapítvány további legfőbb célja hogy saját, és a környékbeli utánpótlás csapatoknál is képzett, a mai kornak megfelelő tudású edzők oktassák a labdarúgó utánpótlást. Ezért a pályázati pénzből edzőképzés mellett, a Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézet által szervezett továbbképzési napokat  is támogatni fogja.

A határozat ide kattintva letölthető PDF formátumban.

TAO 2013/14

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány 2013/14-es évben is sikeresen pályázott a Magyar Labdarúgó Szövetségnél. Így a TAO pályázaton nyert pénz összegből tovább tudjuk segíteni, és támogatni Baja város és környéke labdarúgó utánpótlását.
Ebben az évben nem csak a környék, hanem az Alapítvány saját utánpótlását is tudjuk támogatni, versenyeztetni. Az új csapatok U 7, U 9, U 11-es korosztályban indulnak az egyesületi Bozsik programban.
Az Alapítvány további legfőbb célja, hogy a környékbeli utánpótlás csapatoknál is képzett edzők oktassák a labdarúgó utánpótlást, ezért a pályázati pénzből edzőképzést is támogat az Alapítvány.

2012/13-as TAO pályázat

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány 2012/13-as MLSZ által kiírt TAO pályázaton 7 126 314,-Ft-ot nyert utánpótlás támogatás, és a labdarúgás népszerűsítésére.
...

Érsekcsanádi K.S.K.E edzése

Néhány kép az alapítvány és az Érsekcsanádi K.S.K.E közös munkájáról

A pályázaton nyert sportfelszerelések, sporteszközök átadása Bácsbokodon

A Bácsbokodi SK is megkapta a pályázaton nyert sporteszközöket.

A pályázaton nyert sportfelszerelések, sporteszközök átadása Bajaszentistvánon

Bajaszentistvánon is átadtuk a sporteszközöket és felszereléseket, valamint itt is megkezdődött a munka.

Oldalak