Felső-Bácskai Utánpótlás – foci Kupa Vaskúton

A Vaskúti Vendégváró Vígasságok keretein belül rendezték meg a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány Baja segítségével az első ilyen ovifoci kupát. A rendezvényen három település Bácsalmás, Nagybaracska és Vaskút ovisai szórakoztatták a helyi és a vendég közönséget. A gyerekek háromfős csapatokban „A” illetve „B” csapattal álltak ki egymás ellen. A sok szép gól és izgalmas mérkőzések után boldogan vették át a részvételért járó kupákat és érmeket. Azért, hogy minden ovis örömmel térjen haza csak aranyérmeket osztott ki a rendezőség és az okleveleken lettek feltüntetve az elért helyezések.

A mérkőzések lebonyolításában nagy segítséget jelentett, hogy a helyi diáksport egyesületet kapukkal, labdákkal és bójákkal támogatta az alapítvány. A mérkőzések szabályos lebonyolítását Kubovics Balázs játékvezető felügyelte.
A rendezők köszönetüket fejezik ki az alapítványnak a támogatásért és a közreműködő személyeknek az áldozatos munkájukért.

Pozsonyi Edina                                                             Kurucz János

VDSE elnök                                                                     edző