Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

kupa

Szusza Kupa Lakatos István Emléktorna

Alapítványunk 2016.06.04.-én szombaton a Méhecskék SE Kalocsa meghívásának tett eleget, és elfogadta a Szusza Kupa Lakatos István Emléktornára történő meghívást. A hétvégi utánpótlás tornán a U7, U8, U9, és U11-es csapatokkal, több mint 40 gyermekkel vettünk részt. A gyerekek nagyon jól érezték magukat a Szusza Kupán, ügyesek és kreatívak voltak. Rengeteg szép cselt mutattak be, és sok szép gólt rúgtak. A tornán U9-es csapatunk a Kecskemét mögött a 2. helyet szerezte meg. A gyerekek közül Bergmann Péter U8-as, Salamon Ármin az U9-es, és Tamás Martin az U11-es játékosok tornaválogatottba is bekerültek.

LUA U7-es focikupa

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány 2016.02.07.-én vasárnap a Bajaszentistváni sportcsarnokban U7-es focikupát rendezett. Az első alkalommal megrendezett LUA focikupa céljai között szerepelt, a gyermeklabdarúgás népszerűsítése, a labdarúgás megszeretetése, a gyerekeknek mérkőzés és versenyhelyzet teremtése, valamint a sportbaráti kapcsolatok ápolása és kiépítése. A tornán mindenki jól érezte magát. A gyerekek ügyesen fociztak és nagyon élvezték a játékot. A nap folyamán sok örömteli boldog arcot láthattunk, a torna minden szempontból elérte a célját. A focikupán a LUA Baja három csapattal szerepelt a zöld, a kék, és a bordó csapatok mellett a Bajai LSE hasonló korú U7-es focistái vettek részt.  Alapítványunk a focitornán minden gyermeket megvendégelt, a gyerekek zsíros kenyeret, teát és csokit kaptak, a torna végén minden egyes kis focista aranyérem jutalmazásban részesült. A gyerekek elmondása szerint: „ ez egy nagyon jó nap volt !”

Pálya átadás és focikupa Vaskúton

A nyári holtszezonban a gyerekek nem maradtak foci nélkül, mert már hagyománnyá vált, hogy Vaskúton július első hétvégéjén megrendezik a Bácskai focikupát. Az idei  Bácskai focikupát egy örömteli eseménnyel tudtuk egybekötni, mert az újonnan átadott vaskúti műfüves pályát fel is avattuk.

Az idén pályázati forrásból 100 %-os támogatással elkészült műfüves pálya átadásával kötötték egybe a szervezők a programot, ami az U11-es korosztályú csapatok versenyével zajlott. Az újonnan átadott pálya remekül szolgálja a vaskúti és a környékbeli gyerekek folyamatos fejlődését, és segíti a felnőtt labdarúgás edzés lehetőségeit . A tornán megméretette magát a HÍD SC a BLSE és a L.U.A. Bácsbokod, L.U.A. Vaskút U 11-es korosztályai. A torna végén minden csapat egy kupával tért haza. Az alapítvány különdíjakat osztott ki illetve minden gyerek csokit és frissítőt kapott. A díjakat Pozsonyi Edina a Vaskúti DSE elnöke,Nagyházi Dávid a Vasas játékosa és Goretich Krisztián az alapítvány szakmai vezetője adta át.

A torna végeredménye: 1. helyen B.L.S.E., 2. helyen HÍD SC, 3. helyen L.U.A. Bácsbokod, és a 4. helyen L.U.A. Vaskút csapata végzett

Legjobb kapus: Gyulánszky Brandon(L.U.A. Bácsbokod), legjobb játékos: Márton Valér(HÍD SC),gólkirály Goretich Gergő(Bajai LSE).

Szesztrienka utánpótlás kupasorozat Vaskúton

Az idén ötödik alkalommal került megrendezésre Vaskúton a Szesztrienka Kupa, a Vaskúti D.S.E. és a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány közös rendezésével. A négy héten keresztül tartó versenysorozat a legkisebb korosztállyal vette kezdetét 2014. január 31-én, csütörtökön. A tornán a Szent László ÁMK, a Nagybaracska, az Újváros és a Vaskúti Általános Iskola I. korcsoportos diákjai versengtek a torna elsőségért, amely végül a következő sorrenddel zárult: 1. Szent László,2. Vaskút,3. Nagybaracska, 4. Újváros. A torna végén minden gyerek hazavihetett egy érmet illetve a legjobb kapus Vörös Attila (Újváros), mezőnyjátékos Inotai Csanád (Szent László) és gólkirály Tamás Martin (Vaskút) különdíjazásban részesült. A torna vándorkupáját a Szent László ÁMK vihette el.

A focifesztivál február 6-án folytatódott a II. korcsoportos tanulók versenyével. Ezen a napon a Szent László, a Nagybaracska, az Újváros, a Kiscsávoly, a Gyaxi és a Vaskúti Általános Iskola diákjai versengtek. A sorrend a következőképen zárult: 1. Nagybaracska 2. Újváros 3. Gyaxi 4. Vaskút 5. Szent László,6. Kiscsávoly. Ezen a napon szintén minden gyerek hazavihetett egy érmet, illetve a legjobb kapus Szentmiklósi Tamás (Újváros), mezőnyjátékos Siflis István (Nagybaracska) és gólkirály Luspay Balázs (Szent László) különdíjazásban részesült. A torna vándorkupáját a Nagybaracska iskolásai vihették el.

...

U 19-es Ifjúsági Teremlabdarúgó Kupa

A hétvégén a bácsbokodi sportcsarnokban került megrendezésre az U 19-es Ifjúsági  Teremlabdarúgó Kupa. A Bácsbokodi Baráti kör és a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány közös szervezésében. A hosszúra nyúló téli felkészülési időszakban a torna egy kis felüdülést jelentett a gyerekeknek. Ahol nem az eredmény számított, hanem hogy mindenki játsszon, és jól érezze magát. És ezeken a tornákon ki lehet szűrni a tehetséges  gyerekeket, akiket fejlődésük érdekében magasabb osztályú klubokhoz lehet irányítani. A megmérettetések jó hangulatban teltek, a mérkőzések során izgalmas és szoros eredmények születtek, és ez a torna is a gyerekek fejlődését szolgálta.

Felső-Bácskai Utánpótlás – foci Kupa Vaskúton

A Vaskúti Vendégváró Vígasságok keretein belül rendezték meg a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány Baja segítségével az első ilyen ovifoci kupát. A rendezvényen három település Bácsalmás, Nagybaracska és Vaskút ovisai szórakoztatták a helyi és a vendég közönséget. A gyerekek háromfős csapatokban „A” illetve „B” csapattal álltak ki egymás ellen. A sok szép gól és izgalmas mérkőzések után boldogan vették át a részvételért járó kupákat és érmeket. Azért, hogy minden ovis örömmel térjen haza csak aranyérmeket osztott ki a rendezőség és az okleveleken lettek feltüntetve az elért helyezések.

Pünkösdi Kupa Bácsbokodon

A hétvégi U16-os Pünkösd Labdarúgó Tornát a Bácsbokodi SK és a német magyar baráti társaság szervezésben és rendezésében zajlott le. A torna nagyon jól sikerült és remekül szolgálja az utánpótlás korú gyerekek fejlődését. Ezen és az ehhez hasonló  tornákon nem az eredmény a fontos, hanem a játék, és az hogy a  fiatalok minél több ehhez hasonló jó, és izgalmas mérkőzéseken vegyenek részt. Remélhetőleg jövőre is Bácsbokodon vendégül tudjuk látni a csapatokat, és esetleg más csapatok részvételével rangosabbá, és népszerűbbé tudjuk tenni a tornát.