6. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

LUA Baja - Szolnok 5 – 0 (3 – 0)

G: Kosztolányi András 2, Juhász Balázs, Hársch Dávid, Soós Flórián

Nagyon jól kezdődött számunkra a találkozó, agresszív kezdésünk már az első percben meghozta gyümölcsét, Soós Flóriánt csak  szabálytalanul tudták megállítani a büntető területen belül, a jogos büntetőt Kosztolányi András értékesítette magabiztosan. Öt perccel késő Juhász Balázs révén ismét betaláltunk, majd nem sokkal a félidő vége előtt megint 11-est rúghattunk, újra csak Kosztolányi András volt a biztos ítéletvégrehajtó. A szünet után sem engedtünk a nyomásból, így már első percekben a végig jól játszó Vincze Ádám egy nagyon szép és gyors, szélen vezetett támadás végén góllal koronázta meg teljesítményét. Pár percre rá pedig a csatártrió harmadik tagja, Soós Flórián volt eredményes, beállítva ezzel a végeredményt. Végig szépen játszott a csapat, egyre  magabiztosabbak a megoldásaink a különböző játékhelyzetekben. A továbbiakban figyelni kell, hogy egész mérkőzésen magas intenzitással és jobb helyzetkihasználással tudjunk játszani, minél kevesebb legyen a hullámvölgy egy-egy találkozó során, akkor a hasonló ellenfelekkel szemben nagyobb arányú győzelmeket is arathatunk.

A mérkőzés embere Vincze Ádám lett, aki eddigi legjobb teljesítményével érdemelte ki a címet. Az ő véleménye a találkozóról: Az elején erősen kezdtünk, mindjárt három gólt is sikerült szereznünk az első félidőben. A második félidőt is ugyanígy folytattuk, összességében jól sikerült a meccs.

A keret: Koller Dominik – Csipak Csongor, Takács Gergő, Kosztolányi András, Kassai József – Mészáros Bálint, Juhász Balázs, Salamon Áron (Nagy Patrik) – Hársch Dávid, Soós Flórián, Vincze Ádám