3. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

HÓDMEZŐVÁSÁRHELY – LUA BAJA  1 – 7

G: Soós Flórián 4, Takács Gergő, Kassai József, Juhász Balázs

Hódmezővásárhelyen jártunk ezen a hétvégén. Nem bizonyultunk túl udvarias látogatóknak, kicsit visszaélve a vendégjoggal, jóval többször terheltük meg góllal vendéglátóink kapuját, mint azt illett volna.

Az első perctől kidomborodott a nagyobb játéktudásunk. Gyors, agresszív labdavisszaszerzéseinket, rendre gyors, pontos támadásépítések követték. A befejezéseknél az elején itt-ott még hiba csúszott a végrehajtásba, de hamar gólra, gólokra váltottuk fölényünket. Fordulás után rögtön sikerült megint betalálni, amire egy figyelmetlenségünket kihasználva válaszolni tudtak a hazaiak.

Végig jó szellemben futballozva, kombinatív játékra építve, élvezve a játékot, jó teljesítményt nyújtott a csapat. Alig akadt az elvártnál alacsonyabb szintű produkció, ennek köszönhető az ilyen arányban is megérdemelt győzelem, ami nagyobb is lehetett volna, ha pontosabbak vagyunk a kapu előtti szituációknál. Nagyon nagy dicséret illeti a csapatot, hogy a hét folyamán adódó nehézségek ellenére is ilyen teljesítményre volt képes!

A mérkőzés legjobbja Soós Flórián lett, aki góljai mellett nagy szerepet vállalt az előkészítésben és a labdaszerzéseknél is. Ő igy értékelt:

Nagyon jól kezdtük a meccset, az elejétől kezdve letámadtunk, szépen játszott a csapat, végre nekem is jól ment a játék. Örülök, hogy négy gólt is tudtam szerezni! Gratulálok az egész csapatnak!

A keret: Koller Dominik- Csipak Csongor, Takács Gergő, Kosztolányi András, Hetyei Zétény-Mészáros Bálint, Juhász Balázs, Salamon Áron-Hársch Dávid, Soós flórián, Kassai József(Nagy Patrik).