Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

22. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

Szolnokot láttuk vendégül. Kicsit megilletődötten kezdtük a mérkőzést, udvarias vendéglátóként túl nagy területet biztosítottunk ellenfelünknek, amit a góllövő lista jelenlegi éllovasának vezérletével többször ki is használtak, így 0-5-tel fordultunk.

Miután rendeztük sorainkat, a második játékrészben agresszív letámadásunknak és visszatámadásainknak köszönhetően több száz százalékos helyzetet is kialakítottunk. Az egyik ilyet követően Holka Bence harcos labdaszerzése után, ellentmondást nem tűrően tört be a 16-oson belülre, önzetlenül tálalt Müller Dani elé, aki a kínálkozó helyzetet magabiztosan értékesítette, megszerezve ezzel a becsületgólunkat. Így alakult ki az 1-7-es végeredmény. Összességében elégedettel lehetünk a hozzáállással, a csapat teljesítményével. Ha már az első félidőben tudjuk azt a teljesítményt nyújtani, amit a második periódusban, akkor sokkal szorosabb lehetett volna az eredmény. Az őszi találkozóhoz képest sokat változott a játék képe, agresszívabban, hatékonyabban játszottunk, jól sikerültek a letámadásaink, visszatámadásaink, a mérkőzés egyes szakaszaiban kifejezetten hatékonyak tudtunk lenni még egy ilyen erős ellenféllel szemben is. Ezt mutatja, hogy többször is sikerült látványos, gyors akciók végén száz százalékos helyzeteket kialakítanunk.
Gratulálok a csapatnak a mutatatott teljesítményhez!

LUA Baja-Szolnok 1-7
G: Müller Dániel
A keret: Szöböllődi Gergő (Koller Dominik) – Kosztolányi András, Takács Kristóf, Szűcs Bence, Csordás Botond – Holka Bence, Nagy Olivér, Égi Barbara (Hodován Márk) – Juhász Balázs, Matos Máté, Kincse Levente (Müller Dániel)

A csapat embere Holka Bence lett, aki a mérkőzés folyamán több poszton is megfordult és bátor, hatékony játékával erőssége volt a csapatnak. Ő így beszélt a tapasztaltakról: "az elején gyengén kezdtünk, nem becsültük meg a labdát, gyorsan szabadultunk tőle, de így is voltak kisebb-nagyobb lehetőségeink. A második félidőben sokkal agresszívabban játszottunk, többet birtokoltuk a labdát és helyzeteket is kialakítottunk. Egy visszatámadás után meg is szereztük a gólunkat."