16-17. forduló - U12 NB1. Dél-kelet

Az elmúlt két hétben az U12-es korosztályunk két idegenbeli mérkőzését tudta le.

2018.03.16-án Szegedre látogattunk, ahol egy jóval, erősebb ellenféllel kellett megküzdenünk. A fiúk kitartóan védekeztek, de sajnos már támadásra igen ritkán maradt erő. Annak ellenére, hogy kapusunk Koller Dominik kimagasló teljesítményt nyújtott, így is öt góllal tudott büntetni minket a Szeged a védekezési hibák miatt. Ennek ellenére a fiúk küzdöttek a mérkőzésen, de sajnos az ellenfél megérdemelten nyerte meg a találkozót. Szeged Grosics Akadémia- LUA Baja 5-0

A következő hétvégén Karcagra utaztunk, ahol egy sok helyzetet kialakító két csapat focizott. A mérkőzést ismét jó formában lévő Koller Dominik és az U13-ból visszajátszó Kosztolányi András döntötte el. A találkozó egy gólos győzelmünkkel zárult. A fiúk jól fociztak és derekasan küzdöttek. Sok helyzetet alakítottunk ki, de sajnos ezek ki is maradtak, igaz az ellenfél is sok támadást vezetett, de hálóőrünk ezen a hétvégén nem engedte bevenni a LUA kapuját.

Karcag – LUA Baja 0-1 (Kosztolányi András)

A mérkőzéseken kimagasló teljesítményt nyújtó játékosok az alábbiakat fűzték az eseményekhez: „ A Szeged ellen sajnos nem tudtunk hatékony támadást vezetni és a sok védekezési hiba meghozta az eredményét. Jobb ellenfél ellen játszottunk, mindent megtettünk, de sajnos nem volt elég. A Karcag már könnyebb ellenfél volt, a védekezési hibákat kijavítva egy kontrából sikerült eldöntenünk a találkozót.” Koller Dominik „Örülök, hogy segíthettem a fiúknak. Az edző azzal küldött be, hogy döntsem el a meccset. Sikerült.” - Kosztolányi András