Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

11. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

Utolsó hazai mérkőzésünkön Cegléd csapatával játszottunk.

Küzdelmes, harcos találkozót, igazi ki-ki mérkőzést vívtunk, sajnos sok hiányzóval. Juhász Balázs és Kosztolányi András személyében két U12-es játékos is bemutatkozott a csapatban, nagyon jól illeszkedtek be, sokat hozzá tudtak tenni mindketten a játékhoz, előbbi , Kovács Eduárdo kiugratását követően gólt is szerzett.  A várt siker  elmaradt, mivel döntő pillanatokban hibáztunk, de az egész csapat dicséretet érdemel lelkes játékáért, védekezésben és támadásban is sokat meg tudtunk valósítani a gyakoroltakból. Jobban kell figyelnünk az átmenetekre, elsősorban a labdavisszaszerzések utáni helyzetek megoldásánál kell gyorsabbnak, pontosabbnak lennünk. Gratulálok a csapatnak!

A gólszerző, Juhász Balázs véleménye a találkozóról:
"Elejétől kezdve hajtottunk nagyon akartuk a győzelmet,a csapat nagyon lelkes volt, rúgtunk egy gólt és utána szerintem egy kicsit vissza vettünk az iramból és emiatt lőttek három gólt nekünk, de nem baj hajrá srácok!"