Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

9. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

Szolnok vendégeként léptünk pályára ezen a hétvégén. 

 

Kissé megilletődötten kezdtük a játékot, sajnos nem voltunk elég agresszívak sem labdaszerzéskor, sem a támadásépítések során, túl nagy területeket hagytunk ellenfelünknek, aki a jó néhány koraérett játékos gyorsaságát, testi erejét kihasználva fokozatosan fölénybe került.  Az első félidőben lassúak és körülményesek voltunk, míg a Szolnok célratörő támadójátékával könyörtelenül kihasználta hibáinkat, így a forduláskor már 6-0 volt oda. A második játékrészben jelentősen feljavultunk, a csapat a padlóról felállva, újra megmutatta micsoda lelkierővel rendelkezik, harcosabb tudatosabb lett a játékunk, többször is sikerült ígéretes lehetőségeket kidolgoznunk a támadó harmadban. Az egyik ilyen akciónál Nagy Olivér óriási elszántsággal, több védőn keresztül túljutva tört be a büntetőterületre, kapura tartó lövése után, a menteni igyekvő védőket megelőzve, Horváth Márk szerezte meg a szépítő találatot, kialakítva ezzel a 8-1-es végeredményt.
A továbbiakban törekednünk kell arra, hogy teljesítményünk kevésbé legyen hullámzó, és az egész mérkőzésen át nyújtani tudjuk a második játékrészre jellemző gyorsabb játék ritmust, lelkesedést és elszántságot.

Nagy Olivér, ezen a mérkőzésen csapatunk legjobbja:
"Annak ellenére, hogy kikaptunk, élveztem a játékot. Sokszor veszítettünk labdát a középpályán. Sajnos, kevésszer tudtunk támadást vezetni, de a Szolnok védelmén elég könnyű volt átjutni."