7. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

A jelenleg dobogós KTE  Labdarúgó Akadémiánál vendégeskedtünk ezen a hétvégén.

A célunk az volt, hogy csökkentsük azt a játékbeli különbséget, melyet az augusztusi edzőmeccsen tapasztalhattunk. Jól kezdtük a mérkőzést annak ellenére, hogy egy figyelmetlenség után korán gólt kaptunk. A pálya mindhárom harmadában voltak tetszetős összjátékok, labdabirtoklások, támadásépítéseink, viszont rendre lesek miatt akadtak el, és az elején kicsit sok volt az előre ívelt átadás labdakihozatalainknál.

A második félidőt szintén jól kezdtük, egyre többször volt lehetőségünk a támadásvezetésekre. Egy nagyon szép és gyors, az egész pályán végig futó, jó ritmusú támadás végén Holka Bence ugratta ki Terdik Zalánt, aki már csak a kapussal állt szemben, de lövését bravúrral hárították, így elmaradt a szépítés.

Összességében az egész mérkőzésre jellemző volt a jó középpályás védekezés, az egyre tudatosabb játékfelépítés, időszakonként jó volt a játékunk ritmusa, a csapatrészek közötti összhangon és a koncentráción azonban még javítani kell. Az előzetesen megfogalmazott célt sikerült megvalósítani, gratulálok a csapatnak!

A középpálya egyik motorja, Kincse Levente véleménye:
"Sokat fejlődtünk, mióta elkezdtük a közös munkát. Nagyon küzdöttünk, de kicsit sok hibával játszottunk, indításaimmal igyekeztem segíteni a csapat játékát."