Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Megkezdődtek a felnőtt női megyei I. osztály küzdelmei

1.forduló: Dunaújváros PASE – LUA Baja, 2:0 A csapat: Moóri Dorottya kapus, Ézsi Luca, Braun Emese, Lisztmajer Laura, Molnár Mercédesz, Grécs Bettina, Sui Xindy, Marázi Viktória, Kerschner Roxána cserék: Isic Edina, Fandák Vivien, Csibi Dalma

A nyilvánvalóan rutinosabb és nagyobb játékerőt képviselő hazaiak már az első perctől kezdve erős nyomást gyakoroltak a bajai lányokra. A kezdeti zavart legyőzve, a 10. perctől fokozatosan fejlődött a játékunk, ezt még a bekapott gól sem akasztotta meg. Néhol tetszetős játékkal kissé kiegyenlítettük az erőviszonyokat, a mérkőzést azonban végig a hazaiak uralták. Küzdésből jelesre vizsgázva a LUA-s lányok becsülettel végigjátszották a mérkőzést, csak dicséret illetheti őket!

A 2. fordulóban szabadnaposak voltunk.
3. forduló: Kiskunhalasi FC – LUA Baja, 9:0 A csapat: Moóri Dorottya kapus, Ézsi Luca, Braun Emese, Lisztmajer Laura, Molnár Mercédesz, Grécs Bettina, Sui Xindy, Fandák Vivien, Kerschner Roxána cserék: Isic Edina, Marázi Viktória, Csibi Dalma

A harmadik fordulóban újra idegenben játszottak a lányok. Sajnos a mérkőzésnek már sérüléssel indultunk neki, Siu Xindy játékra jelentkezett, de cseréhez kellett folyamodnunk az első félidőben. Már a csere előtt módosítani kellett azonban a kezdő pozíciókon, mivel a folyamatos középpályás beindításokat nem nagyon tudtuk megszűrni. A váltások jól sikerültek és a védelem helyreállt. Rengeteg támadást akasztottunk meg (főleg les helyzetekkel) ezután. A támadások építésére azonban nem nagyon maradt erő. A második félidő elején gyorsan bekapott gólok pedig végleg megpecsételték a csapat sorsát. A csapat hozzáállása még mindig példa értékű! Hajrá Csajok!!