Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Az U17-es csapatunk is megkezdte a bajnoki sorozatot

Az első mérkőzésen a Nagyatád csapatát fogadtuk, akik az u19-es korosztályukkal nem tudtak kiállni ellenünk, ezért a mérkőzés egy későbbi időpontra lett elhalasztva.

A „kicsik” az első perctől kezdve magukhoz ragadták a kezdeményezést, a játék képén látszott, hogy ki a jobb csapat. Ellenfelünk védekezésre rendezkedett be, nehezen sikerült feltörni a masszív, kilenc emberes védőfalukat. Sajnos az első félidőben a saját magunk dolgát is megnehezítettük, sok helyzetet alakítottunk ki, de azok rendre ki is maradtak. Oláh Péter remek egyéni teljesítményének köszönhetően megszereztük a vezetést, de ezt ellenfelünk az első helyzetéből egalizálta. A félidőre Lóki Tamás gólja után egy gólos előnnyel vonultunk. A második félidőre egy kicsit javítottunk a helyzetkihasználásunkon, így a végén 8-1-es sikernek örülhettünk. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy legalább ennyi helyzetet ki is hagytunk.

Gólszerzőink: Lóki 4, Oláh 2, Bálity, Szilasi