Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

bácsbokod

Felújítások a Bácsbokodi sportcsarnokban

A Labdarúgás utánpótlásáért Alapítvány a 2014/15-ös évben sikeresen benyújtott és elfogadott Tao pályázatnak köszönhetően a Bácsbokodi sportcsarnokban  térelválasztó, és labdafogó háló vásárlását és felszerelését finanszírozta. A sportcsarnokban kicserélték a régi hálókat, és az új térelválasztónak köszönhetően az alapítvány U7, U9, U11, U13, U14-es korosztályai egy időben egymástól külön is tudnak edzeni. Így helyet és időt is tudnak biztosítani  az alapítvány U17-es és U21-es csapatai számára, valamint  más sportágaknak, illetve más sportesemények megrendezésére. Délelőttönként a helyi általános iskolának is nagy segítséget jelent a térelválasztó, mert a mindennapos tornaórákat így zökkenőmentesen meg tudják tartani, egyszerre két osztály diákjai is egymástól külön, és zavartalanul tudnak dolgozni.

Alapítványunk fűnyíró kistraktorokat vásárolt

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány 2013/14-es TAO évben tárgyi eszköz és beruházás jogcím alatt 4. 400. 000. Ft értékű támogatást nyert, melyen pályakarbantartó gépeket, és locsoló berendezéseket  vásárol. Első körben 3 db nagy teljesítményű fűnyíró kistraktort vásároltunk. Melyeket Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány bajaszentistváni, vaskúti és bácsbokodi csoportjánál helyez el. Így biztosítva a gyerekeknek és a helyi felnőtt csapatoknak, hogy gondozott és megfelelően karbantartott  pályákon tudjanak játszani és edzeni. Remélhetőleg a gondozott körülményeknek köszönhetően egyre több gyerek kapcsolódik be a magyar labdarúgás, és Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány szakmai munkájába.

L.U.A. Bácsbokodi U 7, U 9, U 11 csoportja

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány szakmai irányításával már több, mint egy éve Bácsbokodon is elkezdődött a tömegesítés, megkezdődtek a labdarúgó edzések. Az alapítvány Bácsbokodon nemcsak az U 19 és U 15-ös korosztályokat támogatja, hanem kialakította a kisebb fiatalabb korosztályokat is. Létrehoztuk az U 7, U 9, U 11 és U 13-as csoportokat, és a gyerekek 2014/15-ös évtől az iskolai és az egyesületi Bozsik Programban fognak versenyezni. Az edzéseknek köszönhetően a gyerekek korábban ismerkednek meg a labdarúgással.  Több gyerekkel tudjuk a labdarúgást megszerettetni és a magyar labdarúgásnak megnyerni. Néhány képpel szeretnénk bemutatni, hogy a gyerekek milyen jól érzik magukat az edzéseken, és az elvégzett munka után a gyerekek koruknak megfelelő vitaminokat kapnak. Remélhetőleg Bácsbokodon is minél több gyerek kapcsolódik be a Labdarúgás Utánpótlásért  Alapítvány szakmai munkájába.


Új felszerelést kaptak a bácsbokodi gyerekek

A már több éve működő támogatást idén is folytatni tudta az alapítvány, hogy a bácsbokodi utánpótlás minél jobb feltételek között tudjon készülni. Idén nemcsak az U19 és U16-os csapatokat támogatja az alapítványunk, hanem gondolt a legkisebbekre is. Ősszel az alapítvány segítségével létrejöttek az U7, U9, U 11-es korosztályok a bácsbokodi általános iskolában. Legfiatalabb korosztályokkal Berger Ferenc és Szőllősi Viktor tanár úr foglalkoznak. Szőllősi Viktort sikerült 2014 tavaszán Kiskunhalason induló C-Licences edzőképző tanfolyamon elindítani. A fiataloknak sportfelszereléseket és a sporteszközöket a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítványtól Nagy György elnök, Kollár János alapító és Goretich Krisztán szakmai vezető adták át. Az átadáson Bácsbokod polgármestere, Kovács László úr is jelen volt.

Kirepültek az első fecskék

2013. 10. 18-án és 19-én (pénteken és szombaton) a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány U 7, U 9 és U 11-es saját korosztálya bekapcsolódott a 2013/14-es egyesületi Bozsik programba.
Az Alapítvány 2013/14-ben nemcsak Baja és környéke utánpótlás labdarúgását támogatja, hanem már saját korosztályokat is indít az MLSZ versenyrendszerében.
Az Alapítvány csapatai Vaskút segítségével indultak el a bajnokságban. Évekkel ezelőtt Vaskúton még ilyen kis utánpótlás korosztályok nem léteztek, az Alapítványnak és a helyi D.S.E-nek köszönhetően van már Vaskúton U 7, U 9, U 11-es korosztály, amelyet jövőre U 13-as korosztállyal szeretnénk bővíteni. A közeljövőben egy serdülő korosztályt szeretnénk létrehozni Vaskúton. Ami most Vaskúton létrejött és sikerült, ezt a munkát szeretnénk folyatni és kibővíteni Bácsbokodon is. Valamint szeretnénk egy önálló korosztályt Baján is elindítani.  A képek önmagukért beszélnek. Még mindig sok a környéken sportolni és focizni vágyó kisgyerek, akiknek sportolási lehetőségét közösen támogatja a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány a helyi önkormányzatok és a helyi sportegyesületek. Évekkel ezelőtt az Alapítvány és az MLSZ egyik célkitűzése az volt, hogy a falusi sportegyesületek ne csak U 16, U 19-es korosztályokkal rendelkezzenek, hanem az egyesületeknél már U 7, U 9, U 11-es korosztályok is létrejöjjenek. Ez most Vaskúton sikerült, és remélhetőleg a környék többi csapatánál is sikerülni fog. Ehhez nyújt nagyon sok segítséget az MLSZ TAO pályázata. A gyerekek nevében szeretnénk az MLSZ-nek és mindenkinek megköszönni a segítséget, akik ebben a munkában részt vesznek és segítséget nyújtanak.

Éremátadás 2011 és 2012 után újra

2013.06.13. -án csütörtökön 18 órakor a sportpályán került  sor a Bácsbokodi SK U-16-os csapat éremátadására. A fiúk 2012/13-as U-16-os megyei bajnokság déli csoportjában 2. helyen végeztek.

Az érmeket és a díjakat Bencsik Gyula a Bácsbokodi SK elnőke, a Labdarúgás Utánpótlásért Alapítvány nevében Kollár János alapító tag ádta át.

A Bácsbokodi Sportkör, és a Vaskúti Diáksportkör Egyesület

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány  a 2012/13-as TAO pályázaton Bácsbokodi Sportkört, és a Vaskúti Diáksportkör Egyesületet nem csak sportfelszereléssel, és sporteszközökkel támogatta, hanem labdarúgó kapukkal is, amelyeket nem csak a gyerekek, hanem a község felnőtt labdarúgó csapata is használatba tud venni. Így az edzések élvezetesebbek és jobb hangulatban telnek.

2012-es Bácsbokodi U13-as és U16-os teremlabdarúgó torna

A hétvégén a bácsbokodi sportcsarnokban U-13 és  U-16  teremlabdarúgó torna került megrendezésre a Bácsbokodi Baráti kör és a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány közös szervezésében. A mérkőzések jó hangulatban teltek, amelyek során szoros eredmények születtek. A jó hangulatú torna segítette  a  gyerekek fejlődését, és így a hosszúra nyúló téli szünetben gyerekek sem maradtak játék és mérkőzések nélkül.


...

A pályázaton nyert sportfelszerelések, sporteszközök átadása Bácsbokodon

A Bácsbokodi SK is megkapta a pályázaton nyert sporteszközöket.