Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

pályázat

TAO 2013/14

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány 2013/14-es évben is sikeresen pályázott a Magyar Labdarúgó Szövetségnél. Így a TAO pályázaton nyert pénz összegből tovább tudjuk segíteni, és támogatni Baja város és környéke labdarúgó utánpótlását.
Ebben az évben nem csak a környék, hanem az Alapítvány saját utánpótlását is tudjuk támogatni, versenyeztetni. Az új csapatok U 7, U 9, U 11-es korosztályban indulnak az egyesületi Bozsik programban.
Az Alapítvány további legfőbb célja, hogy a környékbeli utánpótlás csapatoknál is képzett edzők oktassák a labdarúgó utánpótlást, ezért a pályázati pénzből edzőképzést is támogat az Alapítvány.

2012/13-as TAO pályázat

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány 2012/13-as MLSZ által kiírt TAO pályázaton 7 126 314,-Ft-ot nyert utánpótlás támogatás, és a labdarúgás népszerűsítésére.
...

Érsekcsanádi K.S.K.E edzése

Néhány kép az alapítvány és az Érsekcsanádi K.S.K.E közös munkájáról

A pályázaton nyert sportfelszerelések, sporteszközök átadása Bácsbokodon

A Bácsbokodi SK is megkapta a pályázaton nyert sporteszközöket.

A pályázaton nyert sportfelszerelések, sporteszközök átadása Bajaszentistvánon

Bajaszentistvánon is átadtuk a sporteszközöket és felszereléseket, valamint itt is megkezdődött a munka.

A pályázaton nyert sportfelszerelések, sporteszközök átadása Vaskúton

Megkezdődött Vaskúton a munka, valamint a pályázaton nyert sportfelszerelések, sporteszközök átadása.

 

2011/12-es TAO pályázat

Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány kuratóriuma eldöntötte, hogy a 2011/12-es TAO pályázat kiírásában Magyar Labdarúgó Szövetséghez pályázatot nyújt be. A pályázat célja a labdarúgás népszerűsítése és tömegesítése a fiatalok körében. A gyerekek egészséges életmódra nevelése. Korszerű sporteszközök, felszerelések, edzésmódszerek és képzett edzők alkalmazása az utánpótlásban. A fiatal tehetségek felkutatása, és a tehetségek folyamatos fejlődésének biztosítása, valamint fejlődésük érdekében magasabb osztályba történő irányításuk.