Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

U7

U7-U9-es Bozsik fesztivál Nagybaracskán

A 2015/16-os U7-es, U9-es Bozsik torna 2016.05.07.-én szombaton Nagybaracskán folytatódott. Alapítványunk ismét a legnagyobb létszámmal képviseltette magát a legkisebbek tornáján. A közel száz gyermekből a LUA Baja csapatait közel ötven gyermek képviselte. Így az U7-es és az U9-es korosztályokban alapítványunkat a szeremlei, vaskúti, bácsbokodi, bajaszentistváni, bátmonostori, dunafalvai gyerekek képviselték. A Bozsik fesztivál jó hangulatban telt, és rengeteg gyermek a dicsérő szavak mellett oklevél jutalmazásban is részesült.  

Bozsik torna Vaskúton

Idén második alkalommal találkoztak az U7-es, és az U9-es korosztályok csapatai az egyesületi Bozsik programon. Az elmúlt hétvégén 2016.04.16.-án szombaton reggel 9 órától Vaskúton rúgták a bőrt a legkisebbek. Szombaton jó idő és szikrázó napsütés, jól előkészített pályák és remek feladatok várták a gyerekeket. Vaskúton több mint száz gyermek kergette a labdát. A Bozsik tornán ismét a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány képviseltette magát a legtöbb csapattal, és gyermekkel. A gyerekek ügyesek voltak, és nagyon jól érezték magukat. Folytatás két hét múlva Nagybaracskán lesz.

Pályán az U7-es, és az U9-es korosztályok

A 2016-os tavaszi szezon rajtjánál már csak az U7-es és az U9-es korosztályok ragadtak be,de már ők is pótolták a lemaradásukat és elkezdték a felzárkózást. Az elmúlt hétvégén 2016.04.03.-án vasárnap már a legkisebbek is a pályán voltak, és rúgták a bőrt. Az U7-es és az U9-es korosztályok az egyesületi Bozsik program keretén belül megrendezett bajai tornán találkoztak ismét, ahol először foglalhatták el a Petőfi szigeti nagy műfüves pályát. Az U7-es és U9-es „ óriásokat” az időjárás is a kegyeibe fogadta, mert ragyogó napsütés és meleg idő várta a legkisebbeket. A gyerekek igyekezte a szép időt, és a kiváló körülményeket ügyességükkel meghálálni. A LUA Baja összesen 10 csapattal, öt U7-es és öt U9-es csapattal jelent meg a bajai tornán.

II. LUA U7-es focikupa

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány ismét gondolt a legkisebbekre, és az első alkalommal megrendezett LUA focikupa sikere után, 2016.02.28.-án vasárnap délelőtt, immár második alkalommal rendezte meg az U7-es focitornát. A focitorna helyszínéül újra a Bajaszentistváni sportcsarnok szolgált. A teremtornán a LUA Baja három U7-es csapata mellett, a Bajai LSE U7-es csapata vett részt. Alapítványunk csapataiban a vaskúti, szeremlei, dunafalvai, bajaszentistváni, bácsbokodi, és a bátmonostori gyerekek közösen szerepeltek. A gyerekeket alapítványunk a nap folyamán teával, szendviccsel és csokival megvendégelte, a tornán nyújtott jó teljesítményeket  aranyérmekkel jutalmazta.

LUA U7-es focikupa

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány 2016.02.07.-én vasárnap a Bajaszentistváni sportcsarnokban U7-es focikupát rendezett. Az első alkalommal megrendezett LUA focikupa céljai között szerepelt, a gyermeklabdarúgás népszerűsítése, a labdarúgás megszeretetése, a gyerekeknek mérkőzés és versenyhelyzet teremtése, valamint a sportbaráti kapcsolatok ápolása és kiépítése. A tornán mindenki jól érezte magát. A gyerekek ügyesen fociztak és nagyon élvezték a játékot. A nap folyamán sok örömteli boldog arcot láthattunk, a torna minden szempontból elérte a célját. A focikupán a LUA Baja három csapattal szerepelt a zöld, a kék, és a bordó csapatok mellett a Bajai LSE hasonló korú U7-es focistái vettek részt.  Alapítványunk a focitornán minden gyermeket megvendégelt, a gyerekek zsíros kenyeret, teát és csokit kaptak, a torna végén minden egyes kis focista aranyérem jutalmazásban részesült. A gyerekek elmondása szerint: „ ez egy nagyon jó nap volt !”

Az év utolsó U7-U9-es Bozsik tornája

Alapítványunk 2015.11.07.-én szombaton ismét évzáró U7-U9-es Bozsik tornát rendezett Vaskúton. A kis focistákat az időjárás nem fogadta a kegyeibe, mert hideg időben és óriási ködben került a Bozsik torna megrendezésre. A rossz idő ellenére a gyerekek derekasan helyt álltak, és kitartottak a torna végéig. Így a torna, és a gyerekek nem vesztek el mint az a bizonyos szürke szamár a ködben. A kis focistákat alapítványunk a hideg idő miatt forró teával is vendégül látta. Dicséret illeti a tornán részt vett minden egyes labdarúgó palántát ügyességük, és kitartásuk miatt.

Újabb két Bozsik tornát rendeztünk!

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány 2014 szeptember 27.-én Sükösdön U11-es, és U13-as Bozsik tornát rendezett. Majd egy hét múlva 2014 október 4.-én Vaskúton rendezett újabb U7-es, és U9-es Bozsik tornát. A tornákon alapítványunkat a bajaszentistváni, bácsbokodi, vaskúti, és bátmonostori gyerekek képviselték. Az alapítvány csapatain kívül a Bajai LSE, Nagybaracska, Kinderball,  és a  Sükösd SC korosztályos csapatai vettek részt a mérkőzéseken. Újabb két remek hangulatos Bozsik torna van a gyerekek mögött, melyek remélhetőleg jól szolgálják folyamatos fejlődésüket!

A legkisebbek a pályán

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány 2014/15-ös szezon első U 7, U 9-es Egyesületi Bozsik Tornáját rendezte szeptember 20.-án, szombaton. A Vaskúton megrendezett Grassroots fesztiválon ismét kitűnő feltételek várták a csapatokat és a gyerekeket. Az időjárás is kegyeibe fogadott mindenkit, és egy remek hangulatú tornát tudtunk rendezni a focizni, és sportolni szerető kicsiknek. Az alapítványt Vaskúton a bajai, bácsbokodi, bátmonostori és vaskúti gyerekek képviselték. A folytatás két hét múlva ismét Vaskúton. Reméljük még több gyermeket tudunk megmozgatni, és  a magyar labdarúgásnak megnyerni

 

Mosolygós arcok a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány edzésein

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány a TAO támogatásból saját U 7, U 9, U 11-es korosztályait is felöltöztette, és korszerű edzéseszközöket biztosít az edzéseken, a gyerekek folyamatos fejlődése érdekében. Idén a gyerekek melegítőket, mezeket, kabátokat, pólókat, táskákat és rövid nadrágokat is kaptak. A támogatásnak köszönhetően a felszereléseken kívül a gyerekek az edzéseken vitaminokat és szőlőcukrot is kapnak a jól elvégzett munka jutalmául. Idén azért is gondoltunk a vitaminokra, mert nem minden család tudja a gyerekek napi vitaminszükségletét biztosítani. Így viszont az edzéseken ezeket a szükséges napi vitaminokat biztosítani tudjuk nekik, fáradt de mosolygós örömteli arcokat látunk az edzések végén.

Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány U7, U9, U11-es korosztályai edzésen

Ezzel a pár képpel szeretnénk megmutatni, hogy milyen jól érzik magukat a gyerekek a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány edzésein. Nekik még a játék és az edzések megszerettetése a fontos. Reméljük, hogy sikerül velük megismertetni ezt a szép sportágat, és minél többen lesznek és maradnak meg a focinak. Az alapítvány edzésein a vaskúti csoport gyerekei láthatók. Tavasszal azon dolgozunk, hogy az ehhez hasonló korosztályok és csoportok Bácsbokodon és Bajaszentistvánon is bekapcsolódjanak a 2014/15-ös iskolai és egyesületi Bozsik programba. Vaskúton a már meglévő korosztályok mellett ősszel az U 11-es korosztályból kikerülő gyerekek már az U 13-as korosztályban fognak versenyezni.