Futsal tornát rendeztünk

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány a Magyar Labdarúgó Szövetség szervezésében, az U13-as Futsal bajnokság Bács-Kiskun megyei A csoportjának első fordulóját 2015.01.25.-én Bácsbokodon rendezte. A szombaton megrendezett tornán a Bácsalmás, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, és L.U.A. Baja 13 éves korosztályai mérkőztek meg egymással. Alapítványunk a tornán résztvevő csapatokat ásványvízzel, üdítővel, csokoládéval, és a gyerekek éhségének csillapítására zsíros kenyérrel látta vendégül. A futsal tornán mindenki nagyon jól érezte magát, és remek hangulatú gól gazdag mérkőzések születtek. Ez a torna is bizonyította, hogy rengeteg ügyes gyerek kergeti a labdát. Folyamatos fejlődésük érdekében nekünk is, és a gyerekeknek is sokat kell dolgozni, hogy álmaikat elérhessék. Ennek a fejlődésnek az egyik állomása 4-4 ellen játszott futsal mérkőzések is lehetnek.
A tornán a L.U.A. Baja rossz házigazdának bizonyult, mert mindenkit maga mögé utasítva a csoport élén végzett, ezzel az A csoport éléről várja a következő fordulót.

Kiskunhalasi F.C. – Kiskunfélegyháza (B)   0 – 1
L.U.A. Baja – Bácsalmás (B)                      10 – 0