Utánpótlás továbbképzés Zánkán

A Magyar Labdarúgó Szövetség, és a Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete által  közösen szervezett  „ Emeljük a szintet” programsorozat 2014.11.20-án Zánkán folytatódót. Csütörtökön a negyedik alkalommal megrendezett konferencianapon, a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítványt, Goretich Krisztián szakmai vezető mellett, Kurucz János, Pozsonyi Edina, és Krix Ágnes edzőkollégák képviselték.
A konferencia délelőtti előadásai során az U5-U7 éves korosztály képzése, játékoktatása, oktatás-módszertani sajátosságai kerültek terítékre, Baranya István és Liszkay Dezső előadása után egy gyakorlati foglalkozást is megtekinthettek a jelenlévők.
Délután a Magyar Labdarúgó Szövetség által kialakított és bevezetésre kerülő edzői online edzéstervező- és edzésdokumentációs rendszer bemutatása, valamint egy új mérkőzéselemző szoftver működésének ismertetése került bemutatásra.

„ Ismét egy nagyon hasznos napon vagyunk túl, köszönhető Szalai László úr vezette szakmai stábnak, és a Magyar Labdarúgó Szövetségnek. Újra megerősítést kaptunk hogy  jó úton haladunk a gyerekek képzésében. A gyerekekkel jó, megfelelő tudású edzők és pedagógusok foglalkoznak, az életkoruknak megfelelő módszerekkel és feladatokkal.” Összegezte a csütörtöki továbbképzési nap tapasztalatait Goretich Krisztián alapítványunk szakmai vezetője.