Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

TAO 2014/15

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány 2014/15-ös évben ismét  sikeresen pályázott a Magyar Labdarúgó Szövetségnél. Így a TAO pályázaton nyert támogatásból  tovább tudjuk segíteni, és támogatni Baja város, és környéke labdarúgó utánpótlását. Alapítványunk a folyamatos fejlődés érdekében idén utánpótlás nevelés, edzőképzés, tárgyi jellegű beruházás mellett már személyi jellegű támogatás jogcím alatt is pályázott. Célunk a folyamatosan javuló infrastrukturális feltételek mellett  L.U. Alapítványnál, és az egyesületeknél a megnövekedett gyerek létszámot rendezet körülmények, pályák, öltözök, és szertárak várják. Ezért alapítványunk ebben az évben a helyi önkormányzatok segítségével szertárosokat, és pálya gondnokokat is alkalmaz.

A 2014/15-ös évben is  nem csak a környék, hanem az Alapítvány saját utánpótlás csapatait is tudja támogatni, versenyeztetni. A meglévő ovi, U 7, U 9, U 11-es korosztályok mellett U 13, U 14, U 17, U 21-es csapatok is versenyezni fognak az egyesületi, illetve az iskolai Bozsik programban, valamint a megyei korosztályos utánpótlás bajnokságokban.

Az Alapítvány további legfőbb célja hogy saját, és a környékbeli utánpótlás csapatoknál is képzett, a mai kornak megfelelő tudású edzők oktassák a labdarúgó utánpótlást. Ezért a pályázati pénzből edzőképzés mellett, a Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézet által szervezett továbbképzési napokat  is támogatni fogja.

A határozat ide kattintva letölthető PDF formátumban.