Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

2012/13-as TAO pályázat

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány 2012/13-as MLSZ által kiírt TAO pályázaton 7 126 314,-Ft-ot nyert utánpótlás támogatás, és a labdarúgás népszerűsítésére.
...

Már a tavalyi évben elkezdett munka folytatásának folyamataként, idén nemcsak sporteszközöket biztosítunk az Alapítvánnyal együttműködő egyesületeknek, hanem már sportruházatot, mosógépeket, szárítógépeket és edzőképzést is támogatunk. Ezáltal emeljük a gyerekek komfortérzetét edzéseken, és a jobb körülmények biztosítása érdekében, remélhetőleg több gyermek számára tesszük vonzóvá és elérhetővé a magyar labdarúgást.  Így fejlődésük remélhetőleg folyamatos és egyenletes lehet.

Tárgyi eszköz beruházás, felújítás (mosógépek, szárítógépek)     1 208 459,-Ft

Utánpótlás nevelési feladatok                                                         5 555 682,-Ft

Alapképzéssel összefüggő feladatok (edzőképzés)                         362 173,-Ft

Az Alapítvány a pályázathoz szükséges önrészt saját forrásból és a Csanádi, a Vaskúti, a Szeremlei valamit a Bácsbokodi Polgármesteri Hivataltól kapott segítséggel  teremtette elő.

A megnyert pályázathoz a támogatást a Szatmári KFT ajánlotta föl. Ezúton szeretném minden támogatónknak megköszönni az önzetlen segítséget.


A határozat megtekinthető a TAO menüpontban, vagy ide kattintva.