Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

17. forduló - U12 NB1. Dél-kelet

Újabb hazai mérkőzést játszott az U12. Március utolsó hétvégéjén a Békéscsabai Akadémia focistái látogattak el Bajára.

Juhász Balázs és Kosztolányi András ismét az U13-as csapatot erősítette. Így fiatalokkal teletűzdelt csapattal kellett ismét helyt állni. Ez az első félidőben igen jól sikerült, hiszen remekül védekezett a csapat és még ellentámadásra is futotta. Sajnos a második félidő elején egy- két védelmi hibából adódóan az ellenfél gyorsan büntetett, de utána megint talpra álltunk. Ennek ellenére az eredmény nem változott és négygólos vereséggel zártuk a találkozót. A csapategység alapvetően jól működött és mindenki kivette a részét a munkából. Gratulálok a csapatnak a tisztes helytállásért.

LUA Baja-Békéscsabai Akadémia 0-4

A mérkőzés legjobbja Mészáros Bálint volt, aki védekezésben és támadásban is kivette egyaránt a részét.

„ A bajnokság egyik legerősebb csapatával játszottunk. Sokkal rosszabbra számítottunk, de az első félidőben nem voltak nálunk jobbak. Sajnos a második félidőben egy negyed órát adtunk nekik és ezt ki is használták. Gratulálok a csapatnak nagyot dolgoztak.”