Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

17. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

Karcagon léptünk pályára a hétvégén.

Jól kezdtük a mérkőzést, rögtön az elején több lehetőséget is ki tudtunk alakítani a jó letámadásoknak és a kontráinknak köszönhetően, de sajnos nem tudtuk gólra váltani őket, játékunk kicsit pontatlan volt. Negyed óra elteltével azonban Holka Bence kiugratása után Juhász Balázs megszerezte a vezetést. Nem sokáig örülhettünk a vezetésnek, mert egy védelmi megingást követően egyenlíteni tudott a hazai csapat. A félidő vége előtt nem sokkal a csapatban most bemutatkozó Sike Zsolt, egy visszatámadás után, ellentmondást nem tűrően tört kapura és megszerezte a vezetést. A második játékrész közepén újra Juhász Balázs volt eredményes, ezzel már kétgólosra növelve előnyünket. A vége előtt nem sokkal még szépített a Karcag, de egy izgalmas, küzdelmes hajrában meg tudtuk tartani az eredményt. Viszonylag jól működtek a kontratámadásaink, sok lehetőséget dolgoztunk ki, ha az utolsó passzoknál, és a befejezéseknél koncentráltabbak vagyunk, akkor a győzelmünk sokkal nagyobb arányú is lehetett volna. A védekezésben fokozottabb összhangra lesz szükség a csapatrészek között, mert a következő fordulóban jóval nagyobb kihívás elé nézünk. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, Sike Zsoltnak a kitűnő bemutatkozáshoz!

Karcag – LUA Baja 2-3
LUA Baja: Szöböllődi Gergő, Csordás Botond, Szűcs Bence, Takács Kristóf, Nagy Olivér, Holka Bence, Matos Máté (Kiri Gergő), Égi Barbara (Sike Zsolt), Tredik Zalán (Koller Dominik), Juhász Balázs, Hársch Dávid (Hodován Márk)

A mérkőzés legjobbja a két gólt szerző Juhász Balázs: "Az első perctől letámadtunk, amiből sikerült is gólt szereznünk. Sajnos az első félidőben védőink nem működtek jól együtt, ezt ellenfelünk is észrevette, és ki is használta a lehetőségeket. Végig szoros volt a mérkőzés. Örülök, hogy kétszer is eredményes voltam, gratulálok a csapatnak a sikerhez!"