Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

16. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

A Szeged-Grosics Akadémiánál vendégeskedtünk szombaton. Jól kezdtük a mérkőzést, kellően agresszív volt a letámadásunk, nem hagytuk kibontakozni az ellenfelet, gyorsan mentünk át védekezésből támadásba, de egy- két egyéni hibát követően a szegediek többször is góllal büntettek veszélyes ellentámadásaik végén. Válaszul Juhász Balázs révén szépítettünk az első félidőben, egy szép visszatámadás után.

A második játékrészt is nagy lendülettel kezdtük, a hátrány nem törte meg a csapatot, teljesen egyenrangú félként játszottunk, de a fellazult védelmünkön könnyen talált fogást a hazai csapat, így alakulhatott ki a nagy gólarányú végeredmény, amely nem tükrözi hűen a játék képét. Alapvetően elégedettek lehetünk a mutatott teljesítménnyel, végig harcosan játszottunk, letámadásaink és visszatámadásaink után, gyors összjátékkal, többször is tudtunk gólszerzési lehetőséget teremteni. A mérkőzés utolsó periódusára azonban kissé elfogyott a koncentráció, és legközelebb gyorsabban kell visszarendeződnünk, ha az ellenfél kibújt a letámadásunkból. Gratulálok a csapatnak, mert a meccs háromnegyedében sikerült megvalósítani a megbeszélteket és a két csapat játéktudásbeli szintje sokkal közelebb került egymáshoz az őszi találkozóhoz képest.

A csapat legjobbja ezen a mérkőzésen Holka Bence lett, így látta a történteket: "Szépen küzdöttünk az elején, letámadtuk és beszorítottuk az ellenfelet, de két egyéni hibából hátrányba kerültünk. A letámadásunknak köszönhetően lőttünk egy gólt. A második félidőben kicsit visszaesett a teljesítményünk, de az egész meccset figyelembe véve nagyrészt sikerült megvalósítani, amit az edzőnk kért."