Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

15. forduló - U12 NB1. Dél-kelet

2018.március 10-én játszotta első hazai tavaszi mérkőzését az U12 és az U13-as csapatunk. Mivel az U13-as csapatot három játékosunk is erősítette, ezért az U11-es csapatból játszottak többen is.

A fiatalok ügyesen és jól játszva már az első félidő elején vezetést szereztek Kassai József által. Az előnyt, egy lövés utáni megpattanó labdából szerzett öngól növelte. Később Barna Botond távoli bombájának tapsolhattunk. A fordulás után Tamás Martin és Barna Botond újra betalált így 5-0-ás eredménnyel zárult a találkozó.

LUA Baja-Békéscsabai UFC 5-0 (Kassai József, Takács Martin, Barna Botond 2, Öngól)
LUA Baja: Koller Dominik-Salamon Ármin, Csipak Csongor- Mészáros Bálint,Szedres Barna,Péter Tamás-Vincze Ádám-Soós Flórián,Kassai József (Barna Botond,Salamon Ármin,Takács Martin,Szemesi Csongor)

A mérkőzés legjobbja Soós Flórián volt, aki gólpasszaival és aktivitásával vívta ki az elismerő címet: „Örülök a győzelemnek. Nagyon nagy kedvvel játszottunk és megérdemelten nyertünk. Gratulálok a csapatnak!”