Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

15. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

A Békéscsaba UFC volt a vendégünk ezen a hétvégén. Fűtötte a csapatot a visszavágás lehetősége az őszi szezonban elszenvedett 1:0-s vereségért.

Ennek megfelelően az első perctől kezdve magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, nagy főlényben játszottunk az első félidőben, jó iramú küzdelmes játék alakult ki, ugyan a támadásépítéseknél voltak pontatlanságok, de Kiri Gergő révén vezetéshez jutottunk. A második játékrészt ugyancsak nagy lendülettel kezdtük és az agresszív játékfelfogásnak köszönhetően, mindjárt az elején növeltük előnyünket, egy támadó harmadbeli labdavisszaszerzés után Matos Máté talált a kapuba. A meccs utolsó harmadában kicsit csökkent a lendületünk, ezért ellenfelünk több veszélyes próbálkozás után szépíteni tudott, de megőriztük előnyünket, így sikerült a visszavágás. Hársch Dávid személyében újabb 2007-s játékos mutatkozott be a csapatban, jó teljesítményt nyújtva. Gratulálok a csapatnak a most már hagyományosan jó küzdőszelleméért, hogy sok dolgot megvalósított a tanultakból, hogy okult az előző mérkőzés hibáiból, és nem utolsó sorban a győzelemhez! Csak így tovább!

A csapat legjobbja ezen a mérkőzésen Nagy Olivér: "Sokkal jobbak voltunk, mint ősszel Békéscsabán, ez meg is látszott az eredményen. Többet passzoltunk, mint tavaly ezért többet volt nálunk a labda. Gratulálok az egész csapatnak!"