Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Sikeres hétvégét zártak a LUA Baja csapatai

Ismét sikeres és mozgalmas hétvégén vannak túl a LUA Baja utánpótlás csapatai, a kicsiktől a nagyokig mindenki pályára lépett utánpótlás bajnoki mérkőzéseken, illetve teremlabdarúgó mérkőzéseken.

Az eredményes hétvégét a LUA Baja U14-U15-ös csapatai kezdték. Két nagypályás csapatunk pénteken a Petőfi-szigeten bajnoki mérkőzésen fogadta a Kaposvölgye LUE csapatait, és mindkét korosztályunk magabiztos győzelmet aratott. Szombaton pályára lépetek U12-es, U13-as, és óvodás U6-U7-es csapataink is. A LUA Baja U12-U13 csapatai az országos I. osztályú bajnokság mérkőzésein fogadták a Békéscsaba UFC hasonló korosztályú csapatait. U12-es csapatunk 5-0 arányú, míg U13-as csapatunk 2-1 arányú győzelmet aratott. Szombaton sikeresen rendeztük meg a legkisebb korosztályoknak a Farsang Kupát, ahol a gyerekek nagyon jól érezték magukat. A nap folyamán rengeteg mosolygós arcot, szép gólokat, ügyes cseleket láthatott a gyerekeket szép számban buzdító szurkolótábor. Vasárnapra is maradt okunk örömködin, mert pályára lépett a LUA Baja U17 és U19-es csapatai is. A fiúk bajnoki mérkőzésen idegenben győzedelmeskedtek a Kaposvölgye LUE U17-es és U19-es korosztályai felett. A hétvégét U10-es korosztályunk zárta Mohácson, ahol a gyerekek nagyszerű játékkal, minden mérkőzést megnyerve torna győztesként hagyták el a pályát.

 

Szép volt gyerekek! Hajrá LUA Baja!