Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

14. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

A tavaszi szezont Orosháza ellen kezdtük idegenben, a mérkőzés elején sajnos nem abban a ritmusban kezdtük a játékot, ahogy kellett volna, több egyéni hiba és rossz helyezkedés után a hazaiak elég hamar, többször is góllal büntettek, ezzel jókora előnyhöz jutottak az első félidőben.

A szünetben rendeztük sorainkat és a második játékrészben már abban a felfogásban és olyan színvonalon játszott a csapat, ahogy az tőle elvárható, és ahogy az őszi szezont zártuk. Ennek megfelelően magabiztosabbá vált a védekezésünk, gyorsabbá váltak az átmenetek, hatékonyabbak lettek a visszatámadások, jó csapatmunkával semlegesíteni tudtuk a fizikális fölényben levő ellenfelet, és a több adódó lehetőségből kétszer is eredményesek voltunk. Ebben a periódusban egyenrangú ellenfelek voltunk, sőt időszakonként gyors pontos összjátékunkkal ellenfelünk fölé kerekedtünk, a kapujukhoz szegeztük a hazaiakat. Kosztolányi András és Juhász Balázs személyében két U 12-es játékos is beépült a csapatba, mindketten nagyon hasznosan játszottak, utóbbi gólt is szerzett.

A mérkőzésen kiemelkedőt nyújtó Kincse Levente véleménye: "Az első félidőben pontatlanul, figyelmetlenül, könnyelműen játszottunk, ezért hamar eldőlt a meccs. A szünetben rendet raktak a fejünkben és a második félidőben már sokat megvalósítottunk abból, amit edzéseken gyakoroltunk, az egész csapat küzdött, mindent beleadott."