Küzdelmes szezonkezdet - 14. forduló - U12 NB1 Dél-kelet

A hétvégén az U12-13 NB1 Dél-Keleti csoport mérkőzéseivel kezdődött a tavaszi szezon. Az Orosházán lejátszott találkozón a fiatalok kétgólos vereséget szenvedtek.

A korosztályból két játékosunk Juhász Balázs és Kosztolányi András már az U13-as csapatot erősítette. Ezért a már meglévő kerethez új játékosok érkeztek. A fiatalabb korosztályból Bergmann Péter, Fazekas Misa, Kassai József, Barna Botond, Burányi Barna, az alközponti csapatból Salamon Áron és Takács Martin is bemutatkozott. A találkozó küzdelmes játékkal kezdődött, de egy megpattanó labdából a vendégek szerezték meg a vezetést, majd a második félidőben egy ellenakció során pedig duplázták előnyüket. Sajnos a támadásaink gól nélkül értek véget, így az eredmény nem változott.
A stabil keret és a fiatalabb játékosok ennek ellenére jól játszottak és kemény mérkőzésen maradtak alul a szerencsésebb csapat ellen.

Orosháza-LUA Baja 2-0
Koller Dominik-Salamon Ármin, Kelemen Ábel- Mészáros Bálint, Bergmann Péter, Vincze Ádám,Hársch Dávid,Salamon Áron,Takács Martin (Péter Tamás,Fazekas Misa,Burányi Barna,Barna Botond,Kassai József)

A mérkőzés legjobbja Vincze Ádám volt: „Két szerencsétlen és elkerülhető gólt kaptunk. Az elején egy kicsit zavarodott volt a csapat, de a végére belejöttünk és egyre több lehetőséget dolgoztunk ki. Gratulálok a csapatnak a harcos játékhoz és a fiataloknak az első nb1-es mérkőzésükhöz.”