Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Őszi értékelés - U12 NB1. Dél-kelet

A 2018/19-es bajnoki idényben az U12-es korosztállyal az NB1 Dél- Keleti csoportjában indultunk el. Célkitűzésként szerepelt a bajnokság eredményes részvétele mellett a játékosok felkészítése a nagypályás focira és ezzel párhuzamosan beépítésük az U13-as keretbe illetve a 2008-as születésű játékosok szerepeltetése és beilleszkedésüknek segítése. A bajnokság mérkőzéseit ¾ pályán, a tizenhatosok között 5mx2m-es kapukra játszottuk.

A csapat 12 mérkőzésből 8 győzelmet, 4 vereséget 0 döntetlent ért el, így a téli szünetben a tabella 5. helyén közel a dobogóhoz 24 ponttal áll.

Csapatteljesítmény szempontjából a bajnoki mérkőzéseket magabiztos játékkal hozták le, a négy vereségből kettő elkerülhető lett volna magasabb koncentrációval. A csoportban szereplő három akadémia közül a Békéscsaba és a Szeged okozott némi nehézséget. A célkitűzés tehát nem az volt, hogy megnyerjünk egy bajnokságot, hanem olyan játékosok kinevelése és oktatása, akik majd magasabb szinten is képesek jó teljesítményre. Ebből adódóan két játékosunk is bemutatkozott a magasabb korosztályoknál, hiszen Juhász Balázs és Kosztolányi András is szerepelt az U13-ban. Balázs góllal mutatkozott be illetve a megyei U14-ben is szerepet kapott ahol szintén gólt szerzett. A 2008-as születésű labdarúgók közül Soós Flórián, Kassai József, Csipak Csongor, Szedres Barna, Hegyi Hunor és Szemesi Csongor is bemutatkozott. Az új igazolásaink is beváltak, hiszen a Bajai LSE-ből igazolt Kelemen Ábel , a Kinderball SE –től igazolt Vincze Ádám és a Felsőszentivántól igazolt Péter Tamás beilleszkedtek a csapatba és jó teljesítményükkel hozzájárultak a fejlődéshez és a sikerekhez.

Az edzéseket az U13-as kerettel együtt végeztük ezzel sikerült mindig olyan létszámmal dolgozni, hogy a felkészülés és a tanulási folyamat sikeres volt. Az együtt végzett és összehangolt munka lehet az egyik oka annak is, hogy a játékosok alkalmasak a magasabb korosztályban is focizni. Az U12-es keret a foglakozásokon általában magas létszámmal jelent meg és maximális fegyelemmel és odafigyeléssel hajtották végre a feladatokat.

Keret: Koller Dominik, Kosztolányi András, Juhász Balázs, Salamon Ármin,Hársch Dávid, Mészáros Bálint,Kelemen Ábel, Vincze Ádám, Péter Tamás, Könyves Álmos, Salamon Áron, Szabó Dávid, Takács Martin

U11: Soós Flórián,Csipak Csongor,Kassai József,Hegyi Hunor, Szedres Barna , Szemesi Csongor,

Hajrá LUA Baja! Szép volt fiúk !