Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

12. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

Az őszi szezon záró fordulójában Törökszentmiklósra látogattunk.

Egyenlő erők küzdelmét hozta a találkozó, ellenfelünk játékában inkább az agresszivitás, a keménység, a testi és futógyorsaságbeli fölény kihasználása domborodott ki, mi a rövidpasszos, taktikus, kombinatív játékra építettünk.

Egy szabadrúgást követően kerültünk hátrányba az első félidő közepén. A második játékrész közepén, a támadó harmadban, egy gyors visszatámadás után Szűcs Bence tört be a büntetőterületen belülre, ígéretes helyzetben csak szabálytalanul tudták megállítani. A megítélt büntetőt Nagy Olivér magabiztosan értékesítette. A mérkőzés utolsó perceiben, egy kitűnő indítást követően, megint Szűcs Bence került gólhelyzetbe, több lehetőség közül választhatott a kapu előtt, végül nehéz szituációban, jó döntést hozva, egyedül, góllal fejezte be az akciót, beállítva ezzel a 2-1-es végeredményt.

Ez az idegenbeli győzelem teljesen megérdemelt volt, már sokadszorra bizonyítja a csapat, hogy mennyire tud küzdeni, hogy soha nem adja fel, és nehéz helyzetből is képes talpra állni. Erre most is nagy szükség volt, mert a sok hiányzó miatt, a tizenkét fős keretben négyen is sérüléssel bajlódva vágtak neki az összecsapásnak. Ennek fényében még értékesebb a siker. Gratulálok a csapatnak az eredményhez, a mutatott teljesítményhez, hogy meg tudták valósítani az elképzeléseket!  Köszönöm az egész félévi munkát, a szülőknek pedig a támogatást! Hajrá LUA!

A mérkőzés embere, Szűcs Bence véleménye:

"Sokkal pontosabban játszottunk, mint szezonkezdéskor, fejlődött az összjátékunk, nem rugdossuk el a labdákat, de agresszívabban kell játszanunk. Több lehetőségünk is volt a mérkőzésen, de csak kettőt sikerült kihasználni. Gratulálok az egész csapatnak a mai teljesítményéhez!"