Sikeres évzárás - 12. forduló - U12 NB1. Dél-kelet

2018.11.25-én Törökszentmiklósra látogattunk.

Sajnos a sok betegség mellett Juhász Balázst és Kosztolányi Andrást megint nélkülöznünk kellet az U13-as csapat részére. Ezért a keretbe az U11-es csapatból Soós Flóriánt, Csipak Csongort , Kassai Józsefet és Hegyi Hunort is meg kellett hívnunk. Ennek ellenére meggyőző és magabiztos játékkal kezdtük a mérkőzést bár itt-ott még az összeszokottság hiánya volt érezhető. Hársch Dávid kiugratása után szereztük meg a vezetést, amit Soós Flórián egyéni szólója követett. A hazai csapat erre gyorsan válaszolva szépített. A fordulás után már sokkal szervezettebben játszottunk és Mészáros Bálint büntetőből szerzett gólja után ismét Soós Flórián volt eredményes. Ezek után egy kicsit visszavett a csapat és a vendégek egy távoli lapos lövésből ismét szépítettek. A mérkőzés utolsó perceiben Kelemen Ábel szerzett egy gólt majd zárásként Soós Flórián a lefújás előtti pillanatokban jegyezte harmadik gólját, ezzel beállítva a végeredményt. A fiatalokkal telitűzdelt csapat ügyes meggyőző játékkal könnyedén vette az akadályt és magabiztosan gyűjtötte be a három pontot.

Törökszentmiklósi FC – LUA Baja 2-6 (Hársch Dávid, Mészáros Bálint, Kelemen Ábel, Soós Flórián 3)

A mérkőzés legjobbja Csipak Csongor volt, aki a következőképpen értékelt.

„Nem volt nehéz mérkőzés, elég jól mentek a labdakihozatalok és hátul jól védekeztünk. Nagyon mély talajú volt a pálya és ez a labdakezeléseknél, fordulásoknál nehézséget okozott, de ezt hamar megszoktuk. Sok helyzetet alakítottunk ki, de sokat ki is hagytunk. Jól játszottunk. Gratulálok a csapatnak.”

Hajrá LUA Baja!