Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Elszalasztott győzelem a Tisza partján - U13 NB1. Dél-kelet

Szolnokon a Tiszaligeti Sportcentrumban játszottuk a következő mérkőzésünket.  A szeles időben lejátszott találkozón az első félidőben remekül fociztunk és ennek eredményeképpen Juhász Balázs egy mintaszerű támadás után szerezte meg a vezetést. Az első félidőt ezek után végig irányítottuk és a második gónál szintén egy kidolgozott támadás után Soós Flórián bombázott a kapuba.

A fordulás után a Szolnok csapata kihasználva az időjárási viszonyokat célfutballal és nem mellékesen nagy szívvel megfordította a mérkőzést. Sajnos nekünk már csak a helyzetek jutottak így az ellenfél a második félidő alapján megérdemeltem nyert.

Szolnok - LUA Baja 3-2 (Juhász Balázs, Soós Flórián)

A mérkőzés legjobbja Mészáros Bálint volt, aki a következőképpen értékelt.

„Az első félidőben jól játszottunk és két gólt is rúgtunk, bár nagyon sok helyzetünk volt. A második félidőben nagyon fújt a szél és az ellenfél ezt kihasználta és átrugdosta a labdát felettünk. Sajnos nem jól védekeztünk és ez az ellenfél győzelmét hozta.”