Az őszi iskolai szünetben sorozatterhelés várt a fiúkra - U17-U19 NB2.

Vasárnap igazi rangadóval kezdtünk a PVSK csapatai ellen.

Az U19 sikerrel vette az akadályt a kissé meggyengített ellenfelével szemben, ugyanis a vendégek az összes, még u17-ben szóba jöhető játékost mellőzték, ezzel megkönnyítve a dolgunkat. A srácok helyenként jó játékkal 4:2 arányú győzelmet arattak.

Gólszerzők: Szilasi, Schaffer, Juhász 2.

Az u17-nek már nem volt ilyen könnyű dolga, mert a nagyon megerősített PVSK sok borsot tört a srácok orra alá. (Volt az ellenfélben két olyan játékos, aki a meccs előtti napon félidőt játszott a megyei 1. osztályú felnőtt csapatban) Sajnos a nagyobb akarat és egy kis szerencse is a vendégek malmára hajtotta a vizet, és 2:1-es győzelemmel távoztak.

Gól: Oláh

Következett kedden egy újabb rangadó párosítás, Kozármislenybe utaztunk. A nagyoknak sajnos meg kellett hajolni a rutin és a tudáskülönbség előtt, 5:0-s vereséget szenvedtünk a csoport legjobb csapata ellen. A gólkülönbséget túlzónak tartom, de a jobbik csapat győzött.

Az u17-es srácok az első 10 percet kivéve végig a kezükben tartották az irányítást, és végül 6-3 arányban, magabiztosan győztek le egy szervetett csapatot. (Akik a következő fordulóban legyőzték a PVSK-t, és ezzel újra az élre kerültünk!) Szervezetten, jól játszottunk és gyönyörű gólokat lőttünk!

Gólszerzők: Lóki 3, Taub, Luspay, Vincze.

A hét végén újabb megmérettetés várt ránk, a Komló csapata látogatott a pénteken a Vasváriba. A nagyoknak volt mit törleszteni, mert az első fordulóban kikaptunk tőlük. Sajnos a mérkőzés nem úgy alakult, ahogy terveztük, egy gyengécske játékkal sikerült döntetlen eredményt elérni, egy egész jó játékerőt képviselő vendégek ellen.

Gól: Schaffer, Csintalan

Az U17-es csapatnak kötelező volt a győzelem, ez valószínű rányomta a bélyegét a teljesítményünkre, mert végig szenvedtük a párharcot. Nem látszott a fiúkon az elszántság, a győzni akarás. Vagy a heti három meccs fáradtsága, vagy az ellenfél játékereje miatt nem olyan volt a hozzáállás, mint megszoktuk. Az 5:3-as győzelemhez kétség nem fért, csak kicsit szenvedősre sikeredett.

Gólszerzők: Oláh 2, Lóki, Bálity, Luspay.