Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Megérdemelt győzelem a Vasváriban.

2018.10.20-án, a soron következő hazai mérkőzésünket játszottuk Gyula csapatával. A mérkőzés elején már látszódott, hogy jelentős mezőfölényben fogunk játszani.

A sorra kidolgozott helyzetek után Vincze Ádám baloldali szabadrúgásból talált be. Ezután az első félidő csak kidolgozott helyzeteket hozott, gólt sajnos nem. A második félidő elején egy gyors ellentámadás végén Juhász Balázs talált be. Ezek után is sok helyzetet dolgoztunk ki, és egy egyéni megmozdulást követően a betörő Juhász Balázst már csak szabálytalanul tudták megállítani. Az erre megítélt büntetőt Kosztolányi András értékesítette. A gyerekek végig magabiztosan és jól játszottak és a mérkőzést végig irányítva megérdemelten nyerték meg.

LUA Baja-Gyulasport 3-0 (Vincze Ádám, Juhász Balázs, Kosztolányi András)

A mérkőzés legjobbja Juhász Balázs volt, aki a következőképpen értékelt.

„Az elejétől kezdve nagyon hajtottunk és nagyon akartuk a győzelmet. Az egész csapat lelkes volt és nagyon sokat támadtunk. A mérkőzésen nagyon egyben voltunk, egymásért küzdöttünk a pályán és mindvégig szép összjátékot nyújtottunk. Gratulálok az egész csapatnak.”