Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Küzdelmes mérkőzés a Széktói Stadionban

2018.10.14-én az U12-es csapattal a Kecskeméti Labdarúgó Akadémiahasonló korú gyerekeivel játszottuk hetedik bajnoki mérkőzésünket.

A Széktói stadion center pályájának gyepén a mérkőzés kiegyenlített küzdelmet hozott. A kezdeti puhatolózás után az első félidő végén Soós Flórián kezdte meg a gólgyártást, amit egy gyors hazai találat követte. A félidei eligazítás után a második játékrészt már határozottabban kezdtük és sok helyzetet alakítottunk ki. Egy szép akció után Soós Flórián ismét betalált, amit Hársch Dávid találata követett. A mérkőzés végén a hazaiak egyre jobban támadtak ki. Ezt kihasználva, egy gyors kontratámadás után Péter Tamás biztosította be a győzelmet.

A gyerekek magabiztosan játszottak és a küzdelmes mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattak.

Kecskeméti Labdarúgó Akadémia - LUA Baja 1-4 (Soós 2, Hársch, Péter,)

A mérkőzés legjobbja Soós Flórián volt, aki a következőképpen értékelt.

„Nagyon nehéz volt a vizes füvön játszani. Az elején sok hibával játszottunk, de a második félidőben már pontosabban passzoltunk. Jól védekeztünk és a gyors ellentámadásokból sikerült gólokat szerezni.”