Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Meghívásos U8-as torna - Szekszárd

2018.10.07-én Szekszárdra kaptunk meghívást egy öt csapatos tornára u8-as korosztályban!

Az első mérkőzésünk a Szekszárd-A csapata ellen volt amelyen 2:1 vereséget szenvedtünk, gólszerző: Grisnik Ábel. Sajnos még érződött a reggel mert nagyon álmoskásan kezdtünk ami a játékban illetve az eredményben is megmutatkozott. Ezt követően szépen fokozatosan fejlődtünk, lendültünk bele a játékba aminek a következménye a Szekszárd-B csapata ellen egy 5:0 győzelem gólszerzőink: Szabó Csanád 3, Major Ábel, Bognár Zsombor és a Kalocsa ellen egy 8:0 győzelem volt gólszerzők: Balogh Domonkos 4, Szabó Csanád 2, Goretich Marcell, Major Ábel. Az utolsó mérkőzésünket a Mohács csapata ellen játszottuk amelyet nagy küzdelemben 3:2 arányban sikerült megnyerni, gólszerzők: Goretich Marcell, Major Ábel, Szabó Csanád. Három győzelemmel egy vereséggel, kilenc ponttal lettünk tornagyőztesek!
A tornagyőzelem mellet sikerült elhoznunk még két különdíjat: Szabó Csanád a legjobb mezőnyjátékos, Balogh Domonkos pedig a legtechnikásabb játékos díját érdemelte ki! Én a magam részéről szeretném megdícsérni az egész csapatot a teljesítményéért és hozzáállásáért!

Edző: Jenei László