Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Kötelező győzelem

Hétközi fordulón látta vendégül csapatunk a Szilády RFC Kiskunhalas U12-es csapatát. A szerdai napon lejátszott mérkőzésen a kezdeti zavar után-, amit az ellenfél betömörülő védekezése okozott-hamar rendeztük sorainkat és az első gólt Vincze Ádám jegyezte a mérkőzés elején, amit Juhász Balázs bombája követett.

A félidő második felében csak helyzetekig jutottunk, de a fordulás után ismét a meddő mezőnyfölénynek köszönhetően Kelemen Ábel egy egyéni akció után növelte az előnyt .A sorozatosan kialakított helyzetekből végül Salamon Áron biztosította be a győzelmet. A mérkőzésen végig mi irányítottuk a játékot és folyamatosan birtokoltuk a labdát. A gyerekek megérdemelt győzelmet arattak.

LUA Baja-Szilády RFC 4-0 (Vincze Ádám, Juhász Balázs, Kelemen Ábel, Salamon Áron)

LUA BAJA U12: Koller Dominik-Kosztolányi András, Salamon Ármin, Kelemen Ábel - Mészáros Bálint, Könyves Álmos - Hársch Dávid, Juhász Balázs, Vincze Ádám (Soós Flórián, Péter Tamás, Salamon Áron, Szabó Dávid)

A mérkőzés legjobbja Kelemen Ábel az alábbiakat mondta a győzelem után:

„Már az elejétől fogva mi támadtunk, igaz a mérkőzés elején egy kicsit kapkodtunk, de aztán a folyamatos helyzeteknek köszönhetően magabiztos győzelmet arattunk.”