Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Női megyei I. osztály - 4. forduló

A csapat: Grécs Bettina kapus, Fandák Vivien, Braun Emese, Siu Xindy, Molnár Krisztina, Csibi Dalma, Kerschner Roxána, Vadász Mercédesz, Isic Edina Sok hiányzóval, csere nélkül, újoncokat avatva állt ki a női csapat Kiskőrösön.

Egyértelműen védekező felfogásban mentek a lányok a pályára. A mérkőzés nagy részében zárt védekezésből próbáltunk támadásokat vezetni a nagyobb játékerőt képviselő hazai csapat ellen. A viszonylag sok bekapott gól ellenére kiemelhető a kapus (Grécs Bettina) egész mérkőzésen nyújtott teljesítménye, valamint a védelem gerincét alkotók (Braun Emese, Sui Xindy) védőmunkája. A hét-null ellenére emelt fővel jöhettek le a lányok a pályáról! Mindenki teljes erőbedobással játszott!

Kiskőrösi LC – LUA Baja, 7:0