Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Az elmúlt három fordulóban a 2 hazai találkozó mellett a tavalyi bajnok otthonában léptünk pályára

LUA-PVSK 3-2
Gólszerzők: Dózsa Marcell 2, Lajter Lergő

Szeptember 14-én a PVSK látogatott a Vasváriba. Szervezett védekezésük komoly gondot okozott számunkra. Türelmetlenül mentünk előre sok hibát vétve. Ennek az eredménye kétgólos hátrány lett. Szerencsére egy szép góllal a félidő előtt visszahoztuk a reményt. A pihenő során szerkezeti átalakítás után a második félidőben, ha nem is tökéletesen játszva, de sikerült megfordítani az eredményt és megszerezni a három pontot.

Paks FC-LUA 4-1
Gólszerző: Soós Levente

Szeptember 23-án a tavalyi bajnok otthonába látogattunk. Kissé felforgatott csapattal léptünk pályára, hiszen betegségek és sérülések tizedeltek a társaságot. Védekezésünket jól megszerveztük, így nehezítve a hazaiak dolgát. Ennek ellenére kettő szerencsétlen góllal fejeztük be a félidőt. A második játékrészben nagyobb fokozatra kapcsolt a Paks ez által több tér nyílott számunkra melyből egy szép gólt sikerült elérnünk. Összességében a Paks megérdemelten győzött, de csapatom minden egyes tagját dicséret illeti. Végig nagyon fegyelmezetten és a csapatérdeknek minden alárendelő játékot nyújtottak, így a végén emelt fővel hagyhattuk el a játékteret.

LUA-Szekszárdi UFC 7-3
Gólszerzők: Bártfay Attila 3, Dózsa Marcell 2, Soós levente 2,

Szeptember 28-án a Szekszárd csapatát fogadtuk. A vendégek az első félidőben komoly veszélyt jelentettek a kapunkra. Meddő fölényben voltunk, de nem tudtunk igen hatékonyak, lenni. Ennek ellenére nekünk sikerült előnnyel az öltözőbe menni. A második játékrész elején már kétgólos előnye tettünk szert. Ez az előny tudatában egy kicsit kiengedtünk és ezért komoly árat fizettünk. Gyorsan kiegyenlített a vendégcsapat ezzel nyíltá téve a mérkőzést. Az utolsó negyed órában megráztuk magunkat és bebiztosítottuk a győzelmet. Sajnos a szép játékkal ezen a napon sem volt rukkoltunk elő, de az erős csapatszellem újra megmutatkozott.