Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Az első győzelem - U13 NB1. Dél-kelet

Ebben a fordulóban Karcagot láttuk vendégül a Vasvári Pál utcai „oroszlánbarlangban”. Az előzőekhez képest szerényebb tudású volt ellenfelünk, ennek megfelelően a meccs nagyobb részében mi birtokoltuk a labdát, a korábbiaknál több lehetőség adódott, a támadás-vezetések, a kapu előtti szituációk, a felállt védelem elleni játék, a befejezések és a letámadás gyakorlására.

 

Ezeket a szituációkat jelenlegi felkészültségünknek és tudásunknak megfelelően jó százalékban, sikeresen oldottuk meg. Ha a befejezéseknél kicsit koncentráltabbak vagyunk, a gólkülönbség nagyobb arányú is lehetett volna. A gyerekek nagy lelkesedéssel, odaadással játszották végig a mérkőzést, nagy fegyvertény, hogy nem vették át az ellenfél kicsit lassúbb játékritmusát. Gratulálok az egész csapatnak az eredményes játékhoz, a szép gólokhoz, és az első NB I-es győzelemhez! Csak így tovább, hajrá LUA Baja!

Kirí Gergő a mérkőzés egyik legjobbja, aki kétszer is eredményes volt: "Eddig ez volt a legjobb mérkőzésünk. Ellenfelünk nem volt a legerősebb csapat, de végre tudtunk úgy játszani, ahogy edzésen gyakoroltuk. Nagyon örülök a győzelemnek és a két gólomnak. A párharcoknál még határozottabbnak és harciasabbnak kell lennem."