A szegedi Grosics Akadémiával találkoztunk - U13 NB1 Dél-kelet

Nagyon jó ellenfelet fogadtunk ezen a hétvégén a Szeged-Grosics Akadémia személyében. Agresszív letámadásuknak és gyors összjátékuknak köszönhetően már a mérkőzés elején vezetést szereztek, de ahogy múlt az idő egyre jobban kezdtük felvenni az általuk diktált ritmust, így az első játékrészben már nem változott az eredmény.

A második félidő elején nagyon jól kezdtünk, lelkes, agilis letámadással nehéz feladat elé állítottuk ellenfelünket, több lehetőségünk is adódott a kapu előtt, melyeket nem sikerült gólra váltani. A meccs utolsó harmadában a fizikai és mentális fáradtságból adódó rossz döntéseinket, hibáinkat könyörtelenül kihasználta a szegedi csapat. Nagyon bíztató volt látni,a gyerekek odaadó, lelkes játékát, valamint, hogy ilyen szintű ellenfél ellen is milyen sokszor sikerült megvalósítani az elképzeléseket és többször is tudtunk veszélyesek lenni a kapura, akcióból és pontrúgásból egyaránt. Az eredményektől függetlenül az eddigi legjobb teljesítményt nyújtotta a csapat, hétről-hétre látszik a fejlődés, egyre többet tudunk megvalósítani a gyakoroltakból, ezért óriási dicséret a játékosoknak!

A mérkőzés egyik legjobbja, Nagy Olivér így látta a találkozót:
"Jól játszottunk, sokkal többet passzoltunk, mint az eddigi mérkőzéseinken, kicsit sok volt a középpályás labdavesztés, a támadóinkat hamarabb kellett volna megjátszani, gyorsabban kell tájékozódnunk és gondolkodnunk a pályán. Nagyon örülök, hogy támadóként is játszhattam, és hogy a szabadrúgásaim jól sikerültek."

LUA Baja-Szeged-Grosics Akadémia 0:5