Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Kemény ellenféllel játszott csapatunk! - U12 NB1. Dél-kelet

Az NB1 Dél Keleti csoportjának egyik legjobb csapatával játszott a LUA U12 –es csapata. A mérkőzés első percétől már letámadott a Szeged Grosics Akadémia és folyamatosan irányította a mérkőzést. Igaz a vezetést mi szereztük meg egy öngól révén, de a vendégek gyorsan kiegyenlítettek. A félidő végén még Hársch Dávid szerezhetett volna vezetést, de a kapus hárította a kapura tartó lövést.

A szünet után még tartottuk magunkat egy negyed óráig, de sajnos a gyerekek a végére elfáradtak és az ellenfél ezt kíméletlenül kihasználta. Egy büntetőből még szerezhettünk volna gólt, de sajnos Kosztolányi András rosszul célzott és elmaradt a szépítés. Mindezek ellenére gratulálok a fiúknak , mert nagyot küzdöttek, de a Szeged ezen a napon jobbnak bizonyult. Hajrá LUA Baja!

A mérkőzés legjobbja Salamon Ármin a következőket mondta a lefújás után:
„Ezen a mérkőzésen nem játszottunk jól. Az ellenfél sokat támadott és nehéz volt, hogy a mérkőzés nagy részén védekeznünk kellett. Az elején tartottuk magunkat, de nehezen hoztuk fel a labdát és a végére nagyon elfáradtunk. A Szeged kemény ellenfélnek bizonyult. Jövőre mi győzünk!”

 

 

LUA Baja-Szeged – Grosics Akadémia 1-6