Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Az U13-as csapat a második bajnokiján szerepelt

Második bajnoki mérkőzésünkön egy nagyon szervezetten játszó, agresszívan letámadó, harcos ellenféllel szemben sikerült jó teljesítményt nyújtani. Sajnos ez még nem mutatkozott meg az eredményességben, de nagyot lépett előre a csapat elsősorban agresszivitásban, harcosságban, a labdakihozatalok sikerességében és a letámadás hatékonyságában, különösen igaz ez a második félidőre.

A kicsit álmos kezdésnek köszönhetően a kapott gólt egy középpályás labdavesztés utáni késői visszatámadás, majd több rossz helyezkedés előzte meg. Dicséret illeti a csapatot, főleg a második játékrészben nyújtott teljesítményéért, hogy végig egyenrangú ellenfél tudott lenni és, hogy az utolsó pillanatig mindent megtettek a gyerekek a szépítésért.  A továbbiakban fel kell gyorsítanunk a játékunkat, jobban meg kell becsülnünk a megszerzett labdákat és gondot kell fordítani arra is, hogy a jó teljesítményt az egész mérkőzés folyamán nyújtani tudjuk.

Szűcs Bence: "Még szokatlanok a nagypályás távolságok, a labdabirtoklásunk nem volt elég jó, én is többször hibáztam a passzoknál, igyekszünk a hibákat minél előbb kijavítani."

BÉKÉSCSABA UFC - LUA BAJA 1-0