Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Második mérkőzését is lejátszotta a LUA Baja U12-es csapata

Békéscsabára egy kis késéssel indultunk el és a hosszú út után igen kevés idő jutott a bemelegítésre. Ez meglátszódott az első negyed óra iramán is. Igaz ebben a negyed órában is tapsolhattunk bajai góloknak Kelemen Ábel távoli lövésével és Kosztolányi András remekbe szabott szabadrúgásával nem tudott megbirkózni a hazaiak hálóőre.

A félidő második felében már több helyzetet alakítottunk ki és zárásképpen Soós Flórián rezgette meg a hálót. A fordulás után egyre javuló teljesítmény és az intenzív letámadásoknak köszönhetően folyamatosan veszélyeztettük a békéscsabai kaput. Egy ilyen alkalommal Juhász Balázs tört be a büntetőterületen belülre ahol csak szabálytalanul tudták megállítani. Az ezért megítélt büntetőt a sértett határozottan értékesítette. A középkezdés után már labdát szereztünk és kidolgozott akció végén ismét Juhász Balázs talált a kapuba, igaz egy védő segítségével. Egy kis idő elteltével egy beadott felpörgött labdát Csipak Csongor állítás nélkül bombázott a hazaiak kapujába. Ezután még kétszer Juhász Balázs zörgette meg a hálót, mintaszerű támadások után.
A letámadásoknak és a kiváló összjátéknak köszönhetően a mérkőzésen végig irányítottunk és megérdemelt 8-0-ás győzelmet értünk el. Gratulálok a gyerekeknek a mutatott teljesítményhez és a tiszta sportszerű játékhoz. Szép volt fiúk! Hajrá LUA Baja!


A mérkőzés legjobbja Juhász Balázs az alábbiakat mondta a győzelem után:
„A mérkőzés elején könnyűnek tűnt az ellenfél, ezért hullámzó teljesítményt nyújtottunk. A második félidőben javult a játékunk, de ezt a meleg idő folyamatosan nehezítette. A mérkőzésen végig irányítottunk és gyors támadásokat vezettünk. Nagyon örülök a győzelemnek és gratulálok csapattársaimnak is. Hajrá LUA Baja!

 

 

LUA BAJA U12: Koller Dominik-Kosztolányi András, Salamon Ármin , Kelemen Ábel - Mészáros Bálint,Könyves Álmos - Hársch Dávid , Juhász Balázs , Vincze Ádám (Soós Flórián,Csipak Csongor,Péter Tamás)