Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

NB1-es mérkőzésen szerepelt a LUA Baja U12-es csapata

Szeptember első napján a gyerekek nagy örömére nem az iskola kezdődött, hanem a 2018/19-es bajnoki idény. A LUA Baja U12 és U13 –as csapata az NB1 Dél – Keleti csoportjában kezdte meg ezt az évet. Az első fordulóban az Orosháza fiataljai voltak a vendégek. A mérkőzés igazi nyárvégi melegben játszódott a Rónai Sándor műfüves pályán. A nagypálya-amin először játszottak- szokatlan volt a fiúknak, de a pár perces bizonytalanság után már jó iramot diktált mindkét együttes. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, Hársch Dávid góljára a vendégek gyorsan válaszoltak.

 A fordulás után ismét Hársch Dávid volt eredményes, de ezt is egy gyors vendég találat követte. A félidő második felétől egyre több helyzetet dolgoztunk ki és Soós Flórián távoli bombájának tapsolhatott a közönség. Pár perccel később Juhász Balázs csapott le egy kipattanó labdára és növelte tovább az előnyt. Az ötödik gólt egy büntető elvégzése után Kosztolányi András rúgta az ellenfél kapujába. A fiatalok jó iramú mérkőzésen jó védekezésből és letámadásból gyors ellentámadásokat vezetve egy erős ellenfelet vertek meg.

LUA BAJA U12: Koller Dominik-Kosztolányi András, Salamon Ármin, Kelemen Ábel - Mészáros Bálint, Könyves Álmos - Hársch Dávid, Juhász Balázs, Vincze Ádám (Soós Flórián, Csipak Csongor, Péter Tamás, Salamon Áron)

A mérkőzés legjobbja Kosztolányi András az alábbiakat mondta a győzelem után:
"Nagyon örülünk a győzelemnek. Nagyon meleg volt és mindenki kihajtotta magát ezen a meccsen. Az elején kiegyenlített volt a játék és a második félidőben amikor az ellenfél elfáradt már többet volt nálunk a labda,több helyzetet alakítottunk ki és így megnyertük a mérkőzést. Gratulálok csapattársaimnak, hiszen ez közös munka volt és közös siker. A szülőknek köszönjük a sportszerű biztatást."