Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/makrobit/data/www/labdarugasupalapitvanybaja.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

TAO sportfejlesztési pályázat 2017/18

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány 2017-ben ismét  sikeresen pályázott a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt 2017/18-as év TAO sportfejlesztési pályázatán. Így a TAO pályázaton nyert támogatásból  tovább tudjuk segíteni és támogatni, Baja város és vonzáskörzetébe tartozó labdarúgó utánpótlás folyamatos fejlődését. Alapítványunk a folyamatos fejlődés érdekében idén ismét sikeresen pályázott utánpótlás-nevelés, edzőképzés, tárgyi jellegű beruházás, és személyi jellegű támogatás jogcímek alatt. Célunk a folyamatosan javuló infrastrukturális feltételek mellett a  Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítványnál, és a támogatott egyesületeknél a megnövekedett gyerek létszámot rendezett körülmények, pályák, öltözök, és szertárak várják, valamint minél képzettebb, felkészültebb edzők foglalkozzanak a gyerekekkel.

A határozat ide kattintva megtekinthető PDF formátumban.
A kérelem letölthető itt.