Kövess Facebookon!

Támogatóink

pick 

AXIÁL
Aranykalász

Érsekcsanád

Vaskút

Bácsbokod

Szeremle

 Kézmű

Palesz

Makra Róbert e.v.

Marathon Sport

Navigáció

Bejelentkezés

Pályakarbantartó kisgépeket vásároltunk

Újabb gépekkel bővült a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány eszközparkja. A LUA Baja Alapítvány ezúttal a labdarúgó pályák minőségét javító eszközöket vásárolt, így például gyepszellőztetőt, műtrágyaszórót és fűkaszákat. A gépekből Bajára és a környező településekre is jut.

Szép nagy kupacot tesznek ki az újonnan beszerzett gépek, melyeket ezúttal is a TAO pályázat keretében tudott megvásárolni az alapítvány. Az elmúlt időszakban már több hasonló beruházás is történt, melyekkel a környék labdarúgó pályáinak minőségén sikerült javítani. Vaskúton például jelentősen javult a pálya minősége, sőt világítást is kapott a füves és a kis műfüves pálya.

„ Elindítottunk egy pályafejlesztési programot, egy minőség javítási programot. A gyerekek normálisabb körülmények között tudnak focizni, a technikai dolgokat jobban el tudják sajátítani, illetve a jobb környezet jobban vonzza a gyerekeket a magyar labdarúgásban. Most ennek a keretein belül sikerült vásárolni fűkaszákat, gyepszellőztetőket, gyephengereket és műtrágyaszóró adaptereket. Amelyek remélhetőleg mind a pályák minőségének javulásához, és a gyerekek folyamatos fejlődéséhez hozzájárulnak.”

A most beszerzett gépek Bajára, Vaskútra, Bácsbokodra és Szeremlére kerülnek. A tervek szerint nem ez volt az utolsó hasonló beruházás, a következő kiírásban több hasonló eszközre is pályázott az Alapítvány. Sőt, egy nagy álom is megvalósulhat, erről azonban még hiába faggattuk Goretich Krisztiánt.

Forrás: Bajai Tv