U19-es bajnok a Szeremle!

A 2015/16-os Bács-Kiskun Megyei utánpótlás bajnokságban alapítványunknak két bajnoki címet sikerült begyűjtenie. Bajnokságot nyert a LUA Baja U14-es csapatunk, és a LUA Baja szeremlei csoportjának az U19-es csapata. Alapítványunk már több éve folyamatosan együtt dolgozik, irányítja felügyeli, és támogatja a szeremlei utánpótlás-nevelés munkáját. Idén a közös munka arannyá érett, és a Szeremle SK U19-es csapata megszerezte az első helyett. A bajnokcsapat tagjai: Juhász Dániel, Felső Zsombor, Farkas Dávid, Benke Erik, Tóth Bálint, Dudás Attila, Orsós Máté, Ditelján László, Feidt Tibor, Hegyi Dávid, Taskovics Tibor, Kovács Bálint Sándor, Benedek Zoltán, Könyves Zoltán, Tiringer Roland, Hornyák Erik, Markó Károly, Bölcskei Gábor, Varajti Patrik, Nagy Márió. Edző: Szombati József.

Az U19-es csapat szakmai munkáját alapítványunktól Goretich Gábor szakág vezető, és Goretich Krisztián alapítványunk szakmai vezetője segítette.